Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nejšílenější role Roberta De Nira a nejvíce podprůměrná role Zaca Efrona, který se v posledních letech dostává, alespoň pro mě, na herecké výsluní. A právě kvůli tomu s ním zkouknu sebedivnější komedie i jako je Dirty Grandpa. Stále se to ovšem jevilo jako průměrná komediální slátanina, která nabídla i pěkné pohledy na snové americké pláže plné elánu, dobré nálady a pěkných těl. A když už vás otravuje průběh filmu, hledáte si jakékoli highlighty, i kdybyste se za ně měli trochu stydět. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

Reklama

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

To jako vážně? Roberte, k čemu si se to upsal. Dobře, beru to, že se snažili o komedii, ale vůbec se jim to nepovedlo. Nemělo to žádný smysl a ani děj. To jako vážně musím sto dva minut koukat na to, jak stařec na stará kolena paří a balí ženské? Ne, to vážně nepotřebuji. Původní myšlenka byla možná dobrá a kdyby se zpracovala trochu jinak - dobře, tak úplně jinak - mohla z toho být příjmená a hlavně zábavná komedie. Kde jsou ty časy, kdy nás De Niro bavil ve Lotrech a Fotrech. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klidně mě nazvěte úchylem, ale na mě prostě tyhlety sprosťárny účinkují a rád na ně koukám. Zpočátku mě sice trvalo, než jsem se vyrovnal s faktem jestli má tohle Roberto vůbec ještě zapotřebí, jenže na druhou stranu, když ono je to tak krásně blbé až je to občas i směšné. Navíc Zac Efron se pro tyhle filmy snad i narodil. Měl jsem jej rád v Sousedech a tady je taky fajn. Prostě devadesátky ovládl Carrey, o dekádu později fungoval Sandler a v současné době se konkurence sice tříští, ale Efron v komediích dokáže zaujmout, stejně jako Hill nebo Tatum. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době téměř pětihvězdičková komedie. Dvojice Niro/Efron je naprosto úžasná, především De Niro na staré kolena hláškuje jak blázen a nejde mu o nic jiného než si to rozdat se sexy školačkou Aubrey Plaza !! :D Highlightem je definitivně scéna, kde si Zac Efron zakouří crack a co následuje potom je doslova k utrhnutí bránice. Solidně nahláškované, zvrhlé a se silným erotickým nádechem. Paráda víc podobných komedíí. 85% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama