Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie. Robert De Niro jako děda, který si chce vrznout, byl fajn. Ale Zacu Efronovi scénárista napsal velmi špatnou roli, Zac se do ní nehodil. A jak mu celý film nadávali, že je lesba a podobný blbosti, to bylo opravdu trapné. Doukoukal jsem to dokonce, nenudil jsem se, ale přeci jen, byla to celkem blbost, příběh nic moc. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další jednohubka z Netflixu. Přepálená americká komedie o De Nirovi, který má síly na rozdávání a Efronovi, který se ho jako vnuk snaží brzdit. Nechybí sex, fekální humor a samozřejmě oplzlosti všeho druhu. Oceňuji, že Efron točí jako na běžícím pásu, protože je to sympaťák, ale fakt je, že tenhle film není vůbec ničím výjimečný. Pokud máte dvě promile, tak vás zajisté bude bavit mnohem více. Alespoň ta Zoey je hezká a finále na mě jako obvykle funguje. Uvědomění na poslední chvíli je zkrátka filmové klišé, co zabírá. Přesto není tu zdaleka tolik humoru jako by mělo být v kvalitní komedii. (45 %) ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak za mě hódně milý překvapení! Jak nemusím Efrona, tak tady mu to šlo bezvadně a ta chemie mezi ním a Robem, kterýho zase naopak žeru jako sviňa, byla bezvadná! De Niro je brutální hovado, který nešetří vulgarismem a chrlí prasácký hlášky co se mu jen huba otevře. A možná že i proto, se mě tenhle starej lotr líbil jako prase! Viď dědečku... 90% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Dirty Grandpa je, až na pár zádrhelů, nahláškovanou a gagy nacpanou podívanou, která stojí a padá na skvělém výkonu Roberta De Nira. Jeho postava hláškujícího dědy Vás jednoduše strhne a bude Vás bavit až do poslední minuty. JIstě, občas to místy drhne, občas je to vážně praštěné, nicméně sledovat Roberta De Nira jak si užívá každou vteřinu svého komediálního záběru, za ty občasné "WTF momenty" prostě stojí. „You know what I'd rather do? I'd rather let Queen Latifah shit in my mouth from a fucking hot air balloon.“ ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Podle toho, že má tendle film 58% by se mohlo zdát, že to je docela dobrý. Jenže, to je problém těch procent, který jsou jakože nějakej takovej průměr něčeho, ale čeho? Většinového vkusu? Ale co je mi po něm? Mě je většinovej vkus uplně ukradenej. Kdybych se tim měl řídit, pak by se mi tendle film měl líbit na tři hvězdy, přitom je to odpad, takže co z toho vyplývá? Vždy je potřeba věřit svému názoru a nikdy se nenechat viklat nějakým "průměrnym hodnocenim", který je občas, ba dost často mimořádně zavádějící a někdy i úplně zcestné. Děda je lotr je pro mě nejhorším DeNirovým filmem, který by měl mít tak maximálně 10%. 58% je hodně nadsazený. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Aubrey Plaza (Lenore) hrá 21-ročnú študentku, no v skutočnosti bola v čase premiéry filmu o 10 rokov staršia. (m.a.t.o.)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)
  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama