Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Dirty Grandpa je, až na pár zádrhelů, nahláškovanou a gagy nacpanou podívanou, která stojí a padá na skvělém výkonu Roberta De Nira. Jeho postava hláškujícího dědy Vás jednoduše strhne a bude Vás bavit až do poslední minuty. JIstě, občas to místy drhne, občas je to vážně praštěné, nicméně sledovat Roberta De Nira jak si užívá každou vteřinu svého komediálního záběru, za ty občasné "WTF momenty" prostě stojí. „You know what I'd rather do? I'd rather let Queen Latifah shit in my mouth from a fucking hot air balloon.“ ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Odpočinková komedie, v podání dědy, co si chce za každou cenu, po smrti své manželky, užít zbytek života. Zac Efron, působí jako kormidlo, které řídí tuhle loď, přičemž de Niro, je jejím kapitánem. Konzistence, mezi nimi funguje a provádí diváka, touto šílenější plavbou. Nevidím tu ovšem nic, co by bylo na víc. Pěkně se to zahrálo, pobavil jsem se, v pasážích, které sice byly šílené, nicméně ne překvapivé. Za mě film, který si rád pustím, když se budu nudit, nebo si budu chtít pustit něco, co vím, že mě lehce pobaví a při tom nebudu zklamaný. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V komentářích někteří skuhrají, že De Niro opustil své vážné role a začal je hanit komediálními rolemi. Mě naopak až v ten okamžik začal bavit a zajímat. Možná jsem nekulturní hovado ale nějaký jeho Taxikář mě vůbec nebere. Zato ve Velké svatbě mě rozsekal smíchy. Pravda, on je v těch komických rolích skoro pořád stejný a nerudný a tak nějak se dá jeho výkon očekávat, ale je roztomilý. Tady z těch svých nerudných dědků trochu vybočil a válcuje. A je to sranda. Buzny, negři, gerontofilky, dealeři, yuppie, pomatení konspirátoři, fakt zábavná policejní dvojka. Všechno dohromady. Takovou čurinu jsem fakt nečekal. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno podívání producentsky postavená "na jistotu". De Niro opakuje postavu z komedií Fotr je lotr. Zac Efron se ukáže oblečen pouze do 30 cm plyšové včely. Drogy, sex, noční kluby na Floridě. Protivná snoubenka versus přitažlivá holka, která se objeví několik dnů před svatbou. Tedy formát, co by měl v oddechové komedii fungovat a opravdu funguje. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)
  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama