Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Nechutná oplzlá pitomost, ale pořád stylovější, než všechny ty "pařby kdesi". Já rozhodně nejsem příznivcem šílených rádobyvtipných fekálních komedií, které tak baví americké puberťáctvo, a nelíbí se mi ani "suprapřekvapivé" zvraty křečovitě vytvořené na úkor příběhu, který jinak dával docela smysl. Scénáristovi bych za ty logické díry utrhla hlavu. Nicméně - čekala jsem to horší. Mnohem horší. Jednu hvězdičku nechávám za příběh a za to, že si udržel aspoň zdání nějakého smyslu. Druhou dávám za Efrona a za to, že nehraje dokonalého sladkého chlapečka v pozitivním slova smyslu. Třetí je za De Nira, protože ten jeho ksicht prostě většině filmů dost pomůže. Dalo se to... 51% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Z. Efrona moc nemusím ale R. De Niro je bourák. Ale v ústřední dvojici nevidím ten zásadní problém. Čekal jsem od toho prostě větší porci humoru. Pár scén mě sice pobavilo a i pár dobrejch hlášek by se našlo ale jako celek mě to prostě nebavilo. Podívat se na do dalo ale určitě nejde o film ke kterýmu bych se vracel. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

I Give It a Year mě příjemně překvapilo, tohle ani ne - možná proto, že se tentokrát Mazer nechopil i scénáře. U Phillipse je znát, že je to jeho prvotina, a tak v mnoha scénách působí jako nevyblázněnej puberťák, co jen tak bez ladu a skladu sype z rukávu více či méně povedený hlášky. Tak jako tak, aspoň jednu (téměř doslova) kulervoucí scénu to má - divoký probuzení po crack párty - a Zoey Deutch vypadá na americkou Rose Byrne, takže si zase tolik stěžovat nemůžu. :) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto snáď ani nie je možné. Robert de Niro si na staré kolená pošpiní povesť takouto sračkou plnou nechutných vtipov, presexualizovania a kompletného hnusu. Ešte si tam dokonca aj honí a tvári sa, že je to je vlastne cool. Asi si chcel dokázať, že stále patrí medzi mládež a vôbec nie je starček na dôchodku. Neuveriteľné, obrovská hanba a strata reputácie u tohto muža. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Hlúpučkých filmov máme ako maku, všetky sa predbiehaju, ktorý z nich bude mať hlúpejšie/trapno/vtipný scenár a hlášky. Niekde sa dozvedeli, že to je cool a ľudí to baví. Nie, nebaví:)! To rozhodne nebaví, aspoň nie mňa!!! Každopádne toto je zástupca hlúpych filmov, ktorý ale určite za pozretie stojí, a pri troche šťastia (cháp ako tvoje psychicko/fyzické rozpoloženie v čase pozerania filmu) sa budete baviť celkom luxusne. Pozor, nečakať nič svetuborné, len tu dokonale šlapú vtipy a konečne po dlhom čase vidím starého dobrého DeNira vo forme! nazdar:) ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama