Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

stration 

všechny recenze uživatele

SyFy hodně tlačí na PILU. Už úvodní scéna s americkým prezidentem naznačuje, že utržení ze řetězu je absolutní. Potom ale nastane poněkud hluchá pasáž, ve které čekáme jen na další řežbu. S nástupem Hasselhoffa je pak dílo dokonáno. Konec je pak opravdu neuvěřitelný, včetně letu raketoplánem, průletem atmosférou v těle žraloka, kde hlavní hrdinka dokonce porodí, Hasselhoff na Měsíci... No, to se musí vidět. "Uvnitř žraloka to bylo jiné, bála jsem se o život. Nic už nebylo jako dřív." ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo si myslí že viděl všechno, tento opus ho vyvede z omylu. Boj raketoplánu (pilotem je Hasselhoff !!! - snad ještě větší osel a herecký jalovec než Ziering) proti žralokům kteří létají v pohodě i ve vesmíru a porod sežrané manželky hlavního hrdiny v břichu žraloka jsou jen malé příklady - to se prostě musí vidět celé!. Zřejmě na to chodí hodně lidí, když byly natočeny už čtyři filmy s tématem z nebe padajících žraloků...jsou věci, které nepochopíš... ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět žraloka padajícího z vesmíru, který je použit jako záchranný modul pro průlet atmosférou a následné přistání a v druhém, těhotná ,,hrdinka" porodí zdravé mimčo a ještě za ním vyleze, nechť si nechá koštovat. Jinak stejná zhovadilost, ne-li ještě horší, než celá tahle vyblblá série, kterou tvůrci museli natáčet absolutně vožralý nebo zhulený anebo obojí. Sledováno jen z hecu... ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Zároveň s filmem vyšla komiksová kniha se stejným tématem pod názvem "Archie vs. Sharknado". (Terva)
  • Dne 3. března 2015 vyhlásila většina výrobní produkce stávku kvůli nedostatečnému finančnímu ohodnocení. Všichni stávkující byli vyměněni a film byl dotočen s náhradní produkcí. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama