Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

cariada 

všechny recenze uživatele

No tak tohle už byla teda síla. Absurdita se tu střída jedna za druhou a ni už nevím , která byla šílenější. Ať už začátek v bílém domě či naprostý amatéři bez žádného výcviku v raketě, či let zpátky v těle žraloka s padákem a porod v něm, či žraloci na měsíci opravdu tohle už byla kokotina. Ale zase se to netvářilo moc vážně a vše je bráno s velkou nadsázkou a tak se u toho dá krásně bavit a válet smíchy. Ian Ziering je tu výtečný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně jen tak dál, ať se pořád daří vymýšlet podobné šílenosti a ať herce baví v těchto šílenostech hrát. Já jsem se hodinu a půl skutečně nenudil, ale na mě už je vidět, že jsem na vlnu „Sharknado“ najel a jsem ochoten akceptovat i ty příšerné triky, které jsou někdy vážně otřesné. Ale ta finální scéna pro mě prostě vykoupila všechno. Znovusetkání na pláži je postě skvělé. A že nefunguje logika? No a co?! ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s Bílým domem mě dost navnadila, tam to fakt vypadalo, že by Sharknado 3 mohlo ukázat, že i kardinální kokotiny jde dělat s grácií a hlavně zábavně, ale po nějaké době začal film nudit, i když pravdou je, že vesmírné finále zase vše tak nějak v rámci možností zachránilo. Nevím, proč jsem jako první z této série viděl zrovna trojku, každopádně si ode mne vysloužila dvě hvězdičky. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nadupaných prvních 15 minut, kdy žraloci padají z nebe a zabijí lidi. Proti nim stojí Steve z Beverly Hills a zabijí je motorovou pilou. Poté až do konce filmu žraloci stále padají a padají, Steve je zabijí, občas města rozbouří tornádo. Na samém konci dokonce žraloci už létají i ve Vesmíru spolu s Mitchem Bjůkenenem z Pobřežní hlídky. Až z toho všeho Tara Reid porodí. A pozor! Při pádu z Vesmíru vevnitř žraloka. Kurňa, co je to za člověka, kdo vymyslel takovou chujovinu? [344. hodnocení, 54. komentář, 42%, 68. nejrozporuplnější film] ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tenhle film bude mít více pozitiv, než jsem schopná přiznat. V první řadě tvůrci dávno ví, že točí dokonalou blbost, o to víc se jim vyplatí doplnit příběh bizardnosti, jako jsou žralokotornádový lovci. Ze Sharkanada se pomalu stala značka. Příběh je okořeněn hláškami, které mě až překvapili, jak jsou dobré a jak k hercům pasují, nemluvě o tom finále. Pokud bude 4.díl, tak si ho nenechám ujít, protože i když příběh není zrovna sofistikovaný, smysldávající, tak je to příjemná kokotinka, u které člověk nemusí přemýšlet a užije si absurdity branou sakra vážně. Nelze popřít, že tohle téma je originální, dementní a geniální zároveň. Kdo se na tuhle sérii podívá, tak jí musí brát s velkým nadhledem. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama