Reklama

Reklama

U Haliny v kuchyni

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)

Recenze (79)

sedlis 

všechny recenze uživatele

Davam pet michelinskych hvezd. Ne za porad, kde kozata prasnice vari jednu kejdu za druhou a pritom mele hovna ve snaze kucharsky neum dohnat vtipem, ale za genialni tah zkomirajici produkce, umirajici tv nova naservirovat zdegenerovanemu ceskemu, kulinarskemu publiku dalsi shit..v zemi, kde narod uci varit plesaty vseumel Pohlreich s prasecim ksichtem a mluvou hulvata od vedle, kde nejuspesnejsi kucharku vydava Lada Sislavy Hruska s recepty ve stylu, jak sopla z nosu pouzit misto lanyze a kde lidem ukazuje jak varit kazdy, kdo ma do prdele diru..bravo, jen se desim, kdo nas bude ucit varit priste..bon apetit narode. ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Jen jednou a nedopatřením. Mi totiž tyhle rádoby TV kuchyně nic neříkají. Tedy až na Kluky v akci, ty mají aspoň vtip, i když stejně vaří kraviny :o)) Ale k Halině, tady jde vlastně jen o Halinu, neb jídlo přes ní není vidět, není vlastně vidět vůbec nic, než Halina, která ve své velikosti funí, chvílemi vůbec nemluví, a vlastně ať si nemluví, ale asi nejhorší TV kuchařka, co jsem kdy viděl ... ()

Reklama

Aleix

všechny recenze uživatele

Těžko toto hodnotit. Chvíli na to koukám jak Halina něco chystá.... a přemýšlím o tom jak Halina chodí v letadle na hajzl, nebo o tom v kolik lidech si troufne do výtahu, nebo jestli žije sexuálním životem a kdo z nich je dole, nebo jestli na ty s voje cecky sešila dva padáky... no a pak řekla že to je výborné a zkuste to taky doma . ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Halina Obrowská opět na sračkometu, ale tentokrát u žrádla (jak jinak to je teprve ten pravý job). Nevidím jediný, byť sebemenší důvod, proč zrovna tahle bývalá banánová velryba..? Která by se podle mě, měla v prvé řadě spíš dobrovolně přihlásit někam na odtučnovací kůru (bo se mi do jedný bedny prostě nevejde) a nebo uvádět pořad kde se nevaří a nežere, ale kde se drží hladovka! Viděno jednou zcela náhodou u známých a doufám že i naposled.. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Halinu Pawlowskou mám odjakživa rád - ona je prostě tak milá, vtipná, okouzlující a inteligentní, až to není možné. V tomto pořadu tomu není jinak, a pro mě osobně U HALINY V KUCHYNI představuje v první řadě překvapení, že jeho autorka je rovněž výborná kuchařka. I když to vlastně takové překvapení zase není, protože ona byla vždy výborná v čemkoli, co dělala. Být někdy mezi jejími hosty bych si pokládal za čest. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno