Reklama

Reklama

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený Sci-Fi film, který by se mohl stát realitou. Důležité je, že snímek opravdu baví vším, jak tématikou, tak lokacemi, tak i Bloomem, kterej je závislej na hrách a celkově ve filmu neodvedl nějakou extra práci a chybělo mi u něho více prostoru, kdyby on byl ten hlavní protagonista, nestěžoval bych si. Rated R si snímek až tak nezaslouží, chybí mu z tohohle hlediska více. Škoda, že většinu materiálu jsme viděli už v traileru. 75% ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....výborný thriller - akčný - pný zvratov s hercami M.D.,J.M.,O.B......ale hlavne s Naomi Rapace....asi najlepšia herečka súčasnosti dľa mňa....taká nenápadná v Sherlockovi Holmesovi,kde som ju videl prvý krát a moc ani nezaregistroval.....je vážne veľmi dobrá...... tá filmografia je skoro celá dobre pozerateľná..... ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Svižná pocta klasickým špionážím filmům, která kromě hutného příběhu nabízí i plejádu známých hereckých jmen, byť jsou některá značně nevyužita. Jen škoda toho značně kostrbatého scénáře, který "nabídne" pár nelogických scén a občasnou zmatenou orientaci v aktuálním dění. Nebýt tohoto vcelku rušivého atributu, neváhal bych snímek Unlocked označit za dokonalou špionážní jízdu, která zde právě tolik chyběla. Takto snímek zůstane "jen" pohodovou akční jednohubkou, na níž si za pár let vzpomene jen málokdo, což je vážně velká škoda. PS: Největším "highlightem" filmu není naprosto zbytečná role Orlanda Blooma, nýbrž finální scéna v Praze, která nabídne památný záběr na muslima řídícího Škodu Octavia. Tohle nikde jinde neuvidíte! „You asked me how far I would go to protect my country....whatever it takes.“ ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Noomi je hustokrutopřísná micina která se s nikým a s ničím nesere. Jelikož jsem podobně drsná jako ona (alespoň na internetu) tak mě bavilo sledovat jak si dává jednoho namástrovanýho šulína za druhým a jasně ukazuje všem feministkám, že jak má holka místo kundy štípačky, posere se z ní i Legolas ba i Základní instinkty jsou vám proti ní k hovnu. Postav je tu vůbec řada - Krom pokérovanýho Legolase a vyžehlenýho Douglase tu máme třeba blonďatýho killera co se celej film tváří, že má venušiny kuličky v prdeli a moc hrůzy tak v člověku nevzbudí. Dále tam lehce seKUNDUJOU islámisti s pletenejma dečkama na palicích a émerická verze Kačky Kornový. Děj filmu pochopí i průměrný dement (čti uživatel) zdejší databáze, není to moc dlouhý (stejně jako vaše péra) a celkově to potěší každýho krom otravných hnidopichů, co musí na každým filmu nějaký to hovno najít, aby si kompenzovali svou denní porci mindráků ze své ubohé existence. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bylo milé zase jednou vidět vinně potěšitelný špionážní napínač alá devadesátá léta, vymykající se trendu Lekarého otravných rohypnoliád posledních let. Jen je trochu škoda, že když už dali dohromady solidní rozpočet, všechny ty xichty a kulantního režiséra, najali scénáristu s rozštěpem a pokroucenými prsty. A tak tu máme krutě pandemický a geniálně selektivní virus, který hromadně kosí výhradně mongoloidní funoušky amerického fotbalu, přičemž z přidrzlých britský fakanů se zásadně dále nešíří, správňáckého, altruistického, kůl a ani trochu džihádistického imáma Leoše Suchařípu z hnutí Londýn myluje yslám, no a obří červené tlačítko „Bombo, bombo nevybuchuj, aby to dobře dopadlo!“, ergonomicky umístěné na displej hloupého telefonu tak, aby se dalo zmáčknout, i když visíte za padoucha hlavou dolů v průvanu. Ale jinak príma staroškolská zábavička, tedy nic pro kompulzivní müslitele a filosofilcky. Topornému škaredému babochlapovi Rampičovi bez problému uvěříte, že má určitě koule, a tak je to jeho mlácení všech těch dvoumetrových hovad ze speciálních jednotek skoro až přirozené, Jeník s Míšou odehráli své rutinní party a jako vždy dokonale kožený Homolas Legoland se jen mihnul, ani nestihl film pořádně zbuznit a zformátovali jej rychleji, než by řekl „progeluj mi lótoryjen“. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Ve chvíli, kdy je Alice (Noomi Rapace) a Eric (Michael Douglas) na restaurační lodi, Alice vytáhne zásobník ze zbraně a poté naslepo vystřelí na Erica. To by nebylo možné, protože chvíli předtim vystřelila do stolu a po výstřelu vždy zůstane další náboj v komoře. (Palkaa)
  • Jednou z natáčecích lokací byla rozestavěná budova v Lomnického ulici nedaleko zastávky metra C Pražského povstání v Praze. Scény s Michaelem Douglasem se natáčely také na restaurační lodi Port 62 v pražských Modřanech. (mizziDOC)
  • Štáb filmu měl zázemí mimo jiné i v areálu kolejí ČVUT v Podolí, kde si pronajali parkoviště pro své karavany. (mizziDOC)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama