Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POTŘEBUJEME VÁS PRO NALÉHAVÝ ÚKOL...“ /// Fór je v tom, že si říkáte… „hmm, thriller na současný téma, super…“ a vono to pak (takřka z hovňajze) vyletí ještě vo level vejš. O překvapení tady není nouze, má to fajnový vobsazení a našince potěší i česká stopa. Scénář je rozumnej, takže dělá ze hry na „kreténa“ zajímavou podívanou. Bohužel trochu ztrácí ve finále, který se snaží bejt (za každou cenu?) originální, ale kapičku mu to nevychází. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) U sousedů dochází ke zvýšený aktivitě radikálních militantních skupin. 2.) Viděl jsem muslima točit volantem škodovky. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Špionážní, napínavé, nečekané, akční, teroristické. Po dlouhé době slušný špionážní film. Noomi byla skvělá, John je famózní i když hraje ve třech scénách. Děj byl plynulý, vcelku jednoduchý, pro mě spíš děsivé a strašně reálné. Fajn snímek. Bohužel si ho nebudu brzy pamatovat. ..ty záběry Prahy ke konci filmu, já nevím, tady je tak blbý světlo, že to vypadalo jak obyčejný český kriminální seroš.. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Klasická kriminálka, která mě ničím neohromila, ale rozhodně ani nijak nezklamala. Noomi zde hraje sympatickou agentku, která se s ničím a nikým nes... Popravdě úplně nerozumím k čemu, krom obličeje na plakátu pro dámské publikum tu byla postava Orlanda. Tím nechci kritizovat, protože Legolas byl opět sympaťák a v akci mu to šlo. Jen důvod proč se objevil musel být jasný snad každému, stejně jako závěrečný (ne)zvrat. I když zním asi kriticky bylo se na co dívat. Postavy fajn, akce taky. Bohužel ale chybí nějaký moment na který bych si za rok dva vzpomněl. Slušný, lepší průměr a 69 procent. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Alice, prosím tě prozraď mně, jak to děláš, že kosíš k zemi cirka deset nabušených chlapů k zemi v jedné sekundě a máš mušku, že by ti jí mohl závidět i David Coperfield a každý sniper na naší planetě? Tyhle role Noomi prostě sednou asi nejvíc, co jsem měla možnost vidět její filmy. Vůbec jsem neočekávala něco duchaplného, tudíž jsem nebyla zklamaná. Frčelo to od začátku do konce na plný pecky a alespoň z mé strany se žádná nuda nekonala. Jasně, že jsem se musela smát neuvěřitelným akcím, včetně konce a o tom to někdy je. Myslím, že je ve mně skrytý nějaký pubertální klon teenagera. A zvedám Unlocked na nejvyšší lajnu, tohle je možná na tři, ale je to bezva relax, tak co? ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Poctivě neuvěřitelná špionařina s podtitulem Jason Bourne se žení. Agent v sukních, i když označovat takhle drsnou Noomii je docela odvážné, je samozřejmě totálně v prdeli a stojí úplně Proti všem. Důvěra  v jedny se obrací proti ní, stejně jako nedůvěra k těm druhým a když už neví kudy kam, podá jí ruku Legolas. No, neberte to. Jenže když platí to o důvěře.... V devadesátých letech či začátkem druhého milénia by to byla rutinně a dobře odvedená práce, dnes vlastně překvapivě příjemná záležitost, kde člověk až zamáčkne slzu nostalgického dojetí.  Pitomostí sice přibývá, ale pohledná akce vše jakžtakž vyvažuje, jen nad tím závěrem už nelze jen tak mávnout rukou. SPOILER: On/Off jako spouštěč pečlivě utajeného teroristického útoku s globálním přesahem, to opravdu nevymyslíš. Chtělo to přece minimálně tři jištění... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2017 na Bari IFF ve městě Bari v Itálii. (Varan)
  • Scénář k filmu byl v roce 2008 součástí seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů roku. (oje)
  • Jednou z natáčecích lokací byla rozestavěná budova v Lomnického ulici nedaleko zastávky metra C Pražského povstání v Praze. Scény s Michaelem Douglasem se natáčely také na restaurační lodi Port 62 v pražských Modřanech. (mizziDOC)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama