Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 6

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 6

Recenze (340)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pridám sa k valnej väčšine komentujúcich a napíšem, že táto časť sa od tej prvej vôbec nelíši. Nejaká ta turbulentná digitálna akcia ( všetkým fanúšikom Korytnačiek sa pri nej proste splnili detské sny ), hlášky a Megan, ktorá je ( zatiaľ ) jednou z dokonalých príkladov ,,chicks,,. Príchod arcizloducha Kranga situáciu rozhodne vylepšuje a spolu so Shredderom, Bebopom a Rocksteadym sme sa konečne dočkali kultovej štvorice záporákov. Nieje to vydarený film a nebyť titulných hrdinov ( obľúbencom môjho školou povinného veku ) hodnotenie je nižšie. Veľa v tomto zohráva nostalgia. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano každý komentář je ve svém duchu ve směs stejný buď se vám film líbí nebo ne, nebo jste šokován čí zklamán a podobná slova se neustále opakuji, bomba, dělo, neuvěřitelné, zklamání, šokován, překvapen, nuda, nic moc atd, ale jinak to asi nejde a já ve druhém pokračování dostal větší akčnější nářez a želvy se vrátily aby mě opět potěšily a vůbec nezklamaly. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejhorší film roku!!!! Obrovský zklamání! Jestli mě v jedničce chyběl Krang, prase a nosorožec, tak po dvojce říkám, že jsem se kurevsky uklepl na klávesnici a nic jsem tam neťukal. Jednička je oproti téhle sračce na úrovni! První polovina filmu dobrá, zbytek extra shit! Přemaštěný, přeplácaný, přesraný všemožnejma barvičkama, šílený a katastrofální!!!! Hnus! Říkal jsem si, dobře je to pro děcka, klučíky a malý rváče.... Ne ne! Toto nemůže bavit ani je... Toto nejsou Želvy ninja!!! To je jejich urážka!!! 25% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opět se mi dost líbila veškerá akce, ale absolutně u mě nezafungoval humor. Zřejmě se jedná o snímeček situovaný hlavně pro to nejmenší publikum a dovedu si představit, že nejmenší publikum skutečně může být po filmové stránce uspokojeno. My starší a moudřejší máme prostě smůlu. Na nás zbyla pouze luxusní akce, která je naštěstí multigenerační. Zpomalené záběry byly mňam. Už ti 4 plazi se snaží sypat jednu hlášku za druhou a být symbolem vrcholné retardace, tak nač do toho přidávat ještě dva retardovanější členy, kteří posunou pomyslnou laťku vrcholného debilismu do výšin zatím nevídaných. Mimochodem, nemohl jsem si nepovšimnout extrémně rasistického a homofobního odkazu. Proč se musel zrovna chudák nebohý černoušek proměnit v přihřáté prase, když jeho zrzavý kolega se stal solidně vypadajícím nosorožcem? Na Megan se kouká stále stejně dobře. Účast retarda z nejstereotypnějšího seriálu současnosti mě naopak zarmoutila. Celkově je děj dost divný. Už si přesně nevybavuji první díl, ale moje pocity z něj byly rozhodně mnohem vyšší. Záporák zde nebyl vyloženě špatný, ale v závěru jsem čekal určitě intenzivnější nářez. Viděl bych to na pěknější dvě hvězdy. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Začalo to dobre. Atmosféra New Yorku sa dala krájať, akcia vyslobodenia Trhača bola napínavá, občas potešil fór a celkovo to pôsobilo dospelejším dojmom. Akonáhle sa však z dvoch nebezpečných zločincov stali infantilné zvieratá ako z animáku pre najmenších, všetko sa nepochopiteľne otočilo a dvojka Nindžákov stratila zrazu svoju tvár. Chvíľami (zase) Transformers v kombinácii s Avengers - finále, kde všetko prebiehalo tak hladko, až divák stratil akýkoľvek strach o to, že by snáď niekde mohla čakať nejaká nečakaná nástraha, ktorú treba vyriešiť. Niežeby som očakával od podobného dielka logiku, ale keď takýto CGI humbuk nevyvoláva emócie a starosť o hrdinov a aj ten humor bol ďaleko lepší v prvej polovici, nemôžem ohodnotiť vyššie. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Auto, ve kterém jezdí Casey Jones (Stephen Amell), je 2016 Dodge Challanger Hellcat. (Karn)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama