Reklama

Reklama

Dva mladé páry se vydávají pátrat po životě místní legendy zvané doktor Satan. Cestou naberou stopařku Baby a ta jim poté, co se jejich auto rozbije, nabídne, aby přespali v domě jejích rodičů. Tak se čtyři přátelé seznamují s vražedným klanem Fireflyových a jejich domem tisíce mrtvol... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (422)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zombie má 70-ky poctivě nakoukáno a mimo trend jednolitých slasherů poslední doby dává přednost neurvalému exploitation, v němž má navrch solidní psycho atmosféra amerického zapadákova ztělesněná rodinou Fireflyových. Závěr je absolutní peklo, které vám klidný spánek rozhodně nedopřeje. Pravda, kdybych Zombieho muzikou v poslední době neměl napěchovaný krom WinAmpu i mp3 přehrávač a neměl z žánru něco málo za sebou, asi bych si to tak dobře neužil. Chce to hold kousek zvrácenosti a kus benevolence. Horor jak lusk, u kterého prvotní pohnutky studia Universal docela chápu. 4 ½. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie opravdu rozumí žánru, jen je škoda že si film neudržel tempo DOKONALÉ úvodní dvacetiminutovky. Potom už se to úplně šíleně zvrhne a o nějakém ději nemůže být řeč...jenže jsem se nenudil a ty Robovi úchylnosti prostě měly něco do sebe. Přece jenom vrah dětí co miluje výprasky plácačkou pobitou hřebíky, jelikož mu dělá dobře cítít to ve slabinách, nenechá jen tak nějakou bránici v klidu. Takže pokud máte náladu na nějakou ujetost, pusťte si tohle. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je mezi Domem tisíce mrtvol a Vyvrženci z pekla rozdíl 15 procentních bodů. Já, jako hororový fanoušek, dávám oběma plný počet, protože jdou ruku v ruce. Jediným podstatným rozdílem je, že co má DTM navíc béčkového, to máji Vyvrženci navíc akčního. Pro mě naprosto zanedbatelná záležitost, pro ostatní zjevně ne.....hanba vám! :) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť "divný" horor o úchylnej rodine Fireflyových, ktorého pokračovanie Vyvrženci pekla sú min. o triedu lepším filmom. Pokiaľ berieme Vyvržencov pekla ako samostatný film, je to dobrý nárez brutality, ale ak sa vám páčil natoľko, že vás tento rodinný klan zaujal a chcete o nich vedieť viac (tak ako ja pretože Vyvržencov som videl skôr), máme tu Dom tisíce mŕtvol, ktorý sa dá pozrieť. Je tu aj pár zaujímavých momentov, asi najviac zaujímavá je vražda policajtov a policajta na dôchodku v podaní "vojaka Ryana", ale ako celok to stačí vidieť iba raz. To ako vyzerá výsledná verzia filmu má na svedomí štúdio, ktoré vystrihlo z filmu 17 prevažne krvavých minút. Výsledok je aký je, čiže nič moc.40%. ()

Dever odpad!

všechny recenze uživatele

Soundtrack Scott Humphrey a Rob Zombie: 1. Howdy Folks [0:31] ,2. House of 1000 Corpses - Rob Zombie [3:43] ,3. Saddle Up the Mule [0:17] ,4. Everybody Scream - Rob Zombie [2:36] ,5. Stuck in the Mud [1:16] ,6. Holy Miss Moley [0:16] ,7. Who's Gonna Mow Your Grass - Buck Owens [2:19] ,8. Run Rabbit Run - Rob Zombie [3:01] ,9. Into the Pit [1:21] ,10. Something for You Men [0:20] ,11. I Wanna Be Loved By You - Helen Kane [2:47] ,12. P**sy Liquor - Rob Zombie [4:57] ,13. Scarecrow Attack [2:12] ,14. My Baby Boy [0:14] ,15. Now I Wanna Sniff Some Glue - The Ramones [1:34] ,16. Investigation and The Smokehouse [0:35] ,17. The Bigger the Cushion [2:26] ,18. I Remember You - Slim Whitman [2:03] ,19. Drive Out the Rabbit [0:13] ,20. Mary's Escape [1:19] ,21. Little Piggy - Rob Zombie [3:54] ,22. Ain't the Only Thing Tasty [0:26] ,23. Dr. Satan [0:19] ,24. Brick House 2003 - Rob Zombie/Lionel Richie/Trina [3:48] ,25. To the House [2:29], ()

Galerie (60)

Zajímavosti (29)

  • Film byl natočen v roce 2000, ale k veřejnosti se dostal až o tři roky později. Universal Pictures odmítlo tento film vydat, protože bylo přesvědčené, že ratingová komise film ohodnotí jako NC-17 (do sedmnácti let film naprosto nepřístupný), což se nakonec nestalo. (Othello)
  • Poslední film Dennise Fimple. Již během natáčení trpěl zhoršující se srdeční chorobou a některé scény musel již natočit pouze vsedě. (Othello)
  • Jake McKinnon, hrající ve filmu postavu Profesora (zrůda útočící na Denise sekerou) údajně přes svou masku viděl tak špatně a sekera, kterou se oháněl, byla skutečná, že hrozilo vážné nebezpečí poranění herečky Erin Daniels. Rob Zombie se k tomu později vyjádřil, že to sice neměl nijak pojištěné, ale prostě doufal, že se jí podaří ve správný čas vyhnout. (Othello)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno