Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Náborem příšerné Smetanové se kvalita pořadu podstatně zhoršila, pokud ho mám hodnotit jako celek. U paní Smetanové od začátku diskuse víte, na které straně stojí a jaký je její osobní názor na hosta, kterému dává svým kamenným výrazem sugestivní otázky. Ostatní dva moderátoři mají naopak úroveň velmi dobrou. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi kvalitou jako souborem norem vedoucích k odvedená vysokého standardu práce a kvalitou jako stylistickou volbou. DVTV je dokonalá ukázka druhého příkladu, kdy je pořad do "kvality" stylizován jen do té míry, do jaké neztrácí mainstreamový appeal a dokud představa kvality nevstupuje do cesty jako překážka, restrikce nebo stanovení laťky. DVTV je velmi chytře udělaný brand, který evokaci kvality využil tak chytře, že spousta lidí věří, že o kvalitní pořad skutečně jde... I když jde o midcultové klikbaity a rozhovory, do nichž bylo vloženo minimum rešerše. Není tomu tak vždy, ale dost často. Poslední kapkou pro mě bylo, když Drtinová vedla rozhovor o filmu, který byl už dávno přístupný, ale ukázalo se, že se na něj neuráčila podívat. Pořad dokonale zapadající do současnosti, kdy estetika přebírá roli esence. Některé rozhovory, předně ty nenáročně lifestylové, nebo naopak ty s politikem o konkrétní kauze, se dají, ale jakmile jde o závažné nebo komplexnější téma, neochota vybrousit hrany je patrná. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Veselovský je už posledních pár let jednička ve zpravodajství a tahle pozice, kterou zde zastává mu neskonale sluší (kéž by se mladý železný někdy vrátil do událostí, komentářů), zatímco za odchod Drtinové z čt jsem byl docela rád (tak neskonale tendenční vedení rozhovorů jsem nikde jinde neviděl, jestli se jí čt pokusilo opravdu trochu usměrnit, bylo to jen dobře, v hlavní diskusně-zpravodajské relaci dne si prostě nemůže moderátor dovolit tak okatě nadržovat jedné straně). Tady jsou oba a... No, Veselovský je stále naprosto skvělý a Drtinová alespoň bez problémů přijatelná. Gut. ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

DVTV je pro mne projektem roku. Veselovského považuji za nejlepšího politického komentátora, jakého ČR kdy měla (doporučuji i jeho twitterový účet), Drtinová bývala také skvěle kousavou moderátorkou. Teď je trochu slabší, ale pořád to jde. Společně vytvořili skvělý pořad, který se věnuje mimo politiky i dalším tématům, která hýbou společností a užívají dobrého formátu. Rozhovor Veselovského s Ovčáčkem je vrcholem branže. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nesledujem časti venované politike, politikom, pretože mi príde ako strata času sledovať márnu snahu dopracovať sa k užitočnej, pravdivej, politicky nekorektnej odpovedi. A čo sa týka ostatných rozhovorov, tak keď vidím, že bol rozhovor s niekým pre mňa extra zaujímavým, tak si vždy v duchu poviem, že nech ten rozhovor robil Veselovský a nie Drtinová. Ona mi nejako nesedí. Vadí mi jej ľútostivý pohľad. Vadí mi akým smerom vedie rozhovory. Vadí mi ten jej celkový vlezlý dojem, ktorý z nej sála. Takže nepolitické Veselovského rozhovory za 4*, ale za DVTV ako celok, kde je veľa častí úplne mimo mňa a skrz nesympatiu k Drtinovej, dávam 3*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama