Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nesledujem časti venované politike, politikom, pretože mi príde ako strata času sledovať márnu snahu dopracovať sa k užitočnej, pravdivej, politicky nekorektnej odpovedi. A čo sa týka ostatných rozhovorov, tak keď vidím, že bol rozhovor s niekým pre mňa extra zaujímavým, tak si vždy v duchu poviem, že nech ten rozhovor robil Veselovský a nie Drtinová. Ona mi nejako nesedí. Vadí mi jej ľútostivý pohľad. Vadí mi akým smerom vedie rozhovory. Vadí mi ten jej celkový vlezlý dojem, ktorý z nej sála. Takže nepolitické Veselovského rozhovory za 4*, ale za DVTV ako celok, kde je veľa častí úplne mimo mňa a skrz nesympatiu k Drtinovej, dávam 3*. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Tady je ta kvalita tak kolísavá... Hlavním problémem je vždy moderátor. Veselovský je výborný a asi i důvodem, proč se na to někdy právě podívám, ale zbytek pokulhává. Cením si jak poctivě rozhovory vedou a jaké "zajímavé" a hlavně aktuální hosty zvou. Moderátoři - Veselovský 5*, Drtinová 3*, Smetana 0*... 70% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli naprosto bezkonkurenční práci Martina Veselovského, našeho nejlepšího moderátory diskuzních pořadů, si tento projekt zaslouží kladné hodnocení. V podstatě jsou to jeho rozhovory, které na DVTV primárně vyhledávám, jelikož je to téměř vždy záruka té nejvyšší kvality a profesionality. Velké výhrady mám k ostatním členům moderátorského týmu a také k občasné zaujatosti, která se v posledních letech stále zvyšuje a nestrannost lehce dostává na prdel. I tak si ale myslím, že ve svém ranku u nás prakticky nemají konkurenci, a to jak ve veřejnoprávní, tak i v soukromých televizích. Dělat rozhovory jen Veselovský, ani na chvíli bych neváhal s plným počtem. 8/10. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně pokud s tímhle nejste spokojení, tak se na to jednoduše nedívejte a zapněte si hlavní zpravodajskou relaci televize Hovna, vypňěte mozek, zanádávejte si u politiky a nebo se udivte nad příběhem paní která uvízla v kořenech stromu na dovolené. Je jasné, že ve světě zpravodajské publicistiky není nic objektivnějšího než právě rozhovor, takže k tomu ani není co dodávat. Těm dvou velice tleskám. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To, co momentálně povětšinou chybí v klasické televizi, přešlo na internet. A já říkám, proč ne!? Tam to bude aspoň plnit virální úlohu a důležitý a zajímavý informace se tak víc dostanou mezi lidi. Protože např. aktuálně vysílaná 90' v ČT, která nahradila kvalitní Hyde Park, není teda nijak oslnivá (skáče se z tématu na téma, z hosta na dalšího hosta, kolikrát úplně nesmyslně). Tady to máte pěkně v jednom, rozhovory cca na půlhodinu jsou v pořádku. M. Veselovský je tradičně vynikající, u D. Drtinové už je to horší, ale toto se nezměnilo ani po přechodu z TV na web. Je vidět, že na netu je to otevřenější, míň svázaný, a to je jenom dobře. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama