Reklama

Reklama

China se po vraždě svého otce stane šerifem v rodném městě a se svými přáteli začne šlapat na paty místní mafii. Ta však má na její snahu úplně jiný názor. Pokračuje boj na život a na smrt, kdo bude lepší zvítězí... (Golden Crown)

Recenze (16)

Al90 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý film,nic jsem od něj převratného nečekal a nakonec díky němu jsem poznal další borce co se umí ohánět rukama i nohama :) (Norton,Cooke) bitek je tu dost,do toho ,,mrazivá,, melodie za doprovodu syntelizátorů či co to bylo,zahrál si tu aj dokonce můj oblíbenec Blanks i když velmi krátce a ještě dostal na tlamu od ,,Dakoty,, :) ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Cynthia Rothrock bola moja najoblubenejsia herecka mojho detstva a je zaujmave, ze tento film s nou mi v tom mojom mladom veku nejako unikol. Dnes tento film uz asi nikoho nezaujme. Pribehovo je nudny, rezisersky je amatersky a akciovo nie moc zaujimavy. Keby som to videl v mojej mladosti mozno by som dal z nostalgie aj viacej hviezdiciek, ale dnes davam iba jednu.A ta patri Cynthii. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmik som nasiel este pri upratovani na original video-kazete. Viem len, ze ako chalan som to doslova "zral". Dej si presne i po tolkych rokoch vybavujem, pretoze som si ho casto s kamosmi pustal. Nikdy nezabudnem ako sme fandili a napodobavali toho filmoveho "indiana" s rychlymi nohami. :) Teraz by som bol asi sklamany tak aspon v spomienkach ho ohodnotim "trojhviezdim". ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Cynthia a Richard ve skvělé formě. Druhý díl je lepší než ten první,více bitek a mě taky hlavně bavila i ta hudba. A posledních 20 minut stojí opravdu za to. Cooke a Blanks super,sousta bojů,bráno více vážně,no lepší než první díl. Já osobně tomuhle dílu dávám podtitul Město v obležení a Cooke je pro mě prostě Rychlá noha. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (GOLDEN CROWN) = JIŘÍ SVOBODA --- Pecka aj po 20 rokoch. Tento film je totiž o súbojoch a tých je tu 2x toľko ako v jednotke a sú 2x také dobré. No a KEITH COOKE opäť exceluje. Apropo na IMDb je zlý copyright (podobne ako pri jednotke), takže som si to tu na ČSFD dovolil opraviť. (12.6.2009) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Cynthia Rothrock se ve svém youtubovém příspěvku z 24. 4. 2020 svěřila, že spolu s režisérem Gregem Robbinsem vážně zvažovali natočení pokračování, „China O’Brien III“, plány však vázly na skutečnosti, že nebyli schopni dohledat, kdo je vlastníkem filmových práv. (Tai_K_B)

Reklama

Reklama