Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (156)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"8 lístků na Mimoni 2, prosím." řekl jsem paní u pokladny jihlavského Cinestaru a me and the bois jsme v cosplayích Mladých ODS s banány a miňonkama v kapsách jako praví gentlemimoni a sigma muži brali útokem komplet narvaný sál plný nic netušícího davu a rozmazlenejch harantů. Zvěsti nelhaly, jelikož Mimoni 2 jsou vskutku nezapomenutelný zážitek, popkulturní milník a cinefilní mástrpiss. Kdo na konci netleská a neřve nadšením, má místo srdce le šutrák. Btw.: LUXUSNÍ SOUNDTRACK (ta retro stylizace a zasazení do sedmdesátek celkově fakt nemá chybu). Stále nás však zajímá co miňonky dělaly mezi lety 1939 - 1945 🤓 Co dodat? Otto steals the show! Příští zastávka ➡️ Barbie ...... [VERDIKT: 11 banánů z 10] 🍌 PS: Pokaždý když se na plátně objeví zadek dejte si panáka 💛 #humor21.století ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak určitě lepší než jednička, příběh má konečně nějaký směr a navíc jedenáctiletý Gru, je docela borec, co si nenechá srát na hlavu. Furt to neni nijak zvlášt vtipný, jako jiné animovaný filmy a záporáci, zde mohli dost víc prostoru, buď pro nějaký ten rozvoj nebo aspoň ukázku toho, že sou to záporáci, moc toho totiž nepředvedli. Ale ve výsledku, je to fajn a dá se na to dívat. Jo z těch mimoňů, je Stuart určitě nejlepší, je správně agresivní. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Až na samotný závěr perfektní animák pro celou rodinu. Mimoni jsou už tradičně střelení, zábavní a docela i kreativní - rozhodně více než v jedničce. Český dabing u animáků je navíc pořád skvělý, čímž se alespoň částečně kompenzuje absence originálního znění v našich kinech. Illuminations mě začínají hodně bavit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $80miliónov║ Tržby USA $367,289,180║ Tržby Celosvetovo $924,963,180▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Veľmi mdlé, už bez patričného zápalu, potenciálu (Ja zloduch 1 a 2) a hlavne minimum poriadnej zábavnosti, skoro som sa nebavil. Len nečinne pozeráte a efekt skoro žiadny. Neotrávilo ma to ako prvý Mimoni ale už by asi fakt stačilo, nápaditosť tvorcov vyprchala. /videl v kine: 50%/ ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Mimoňům není snad co vytknout, snad každý by je (po počátečních lapáliích) chtěl mít ve finálovém battlu po svém boku. Barevný svěží animák jdoucí ve stopách předchozích žluťásků a padoucha (moc originálních nápadů a humoru ale radši neočekávejte), který zaručeně pobaví děcka a určitě neunudí doprovod. Vzhledem ke svižné necelé hodince a půl ideální varianta, jak si odpočinout od dětí s dětmi. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Viackrát sa zdôrazňuje čínska symbolika draka a oslava nového čínskeho roka. Dej filmu je tak zasadený na začiatok roka 1976, ktorému vládlo práve znamenie draka. (giaruj)
  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama