Reklama

Reklama

Diskuze

Ecthelion

Ecthelion (hodnocení, recenze)

SGA mělo končit celovečerním filmem Stargate Atlantis: Extinction, jestli se nepletu, bohužel po neustálých odkladech z něj na 99,9% sešlo. Mě osobně velice štve, že nepokračuje Stargate Universe.

na příspěvěk reagoval Helo

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Helo

Ano o filmu se skutečně mluvilo a ne pouze u Atlantidy, měl být i u SG1 (prý o tom, že se brána má odhalit veřejnosti), bohužel MGM nemělo dost peněz, tak máme smůlu, nic nebude...

Budu se v diskuzi opakovat, ale jestli Roland natočí remake, tak to bude hodně pod jeho úroveň, po těch x letech, bych od něj čekal přeci jen trochu více originality..., třeba prequel by nebyl špatný, jak Re přiletí na zem a začne vytvářet svou říši..., to by se mi líbilo a zakončení lidským povstáním, samozřejmě bez účasti SG1.

na příspěvěk reagoval wenca

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Gallienus

POkud vím, tak se vlastně jednu dobu mluvilo o filmu SGA, kterej by to uzavíral... žel bohům na něj nedošlo...

na příspěvěk reagoval Gallienus

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

CANNIBAL , Helo

Ten konec v Atlantis byl pěkně k prdu, město sice vrátí na zem, ale opustí ty lidi v Pegasu..., docela vtipný, když pozemšťané probudí předtím všechny úly. Ten závěr mi přišel odfláknutý a sobecký, ale především divný, nenechat přízraky pod drobnohledem, nebo je nezničit nebylo moc logické.

na příspěvěk reagoval Helo, Helo, CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

xena , Tomikxnm

No počkat. Vždyť Atlantis dodělali do konce, ne? Já to tedy sledoval více méně sporadicky, ale co si já pamatuji, tak 

si obstarali několik cca 8 aktivních ZPM a s městem, který je i zároveň lodí doletěli na Zemi. A to je prostě celý. Co bylo dál

je už jiný příběh.        

na příspěvěk reagoval Helo, Gallienus

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Nj, holt ne každýmu to sedlo. Mě Atlantis přišlo vlastně jako SG1 jen s novou šťávou a menším počtem sraček. Universe pak chtělo hrát na docela jinou strunu, což se v tý druhý řadě už i začalo dařit docela.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Helo

To nevím. Mě na Stargate bavilo hlavně to vojenský prostředí, to byla opravdu pecka. Ale Atlantis už byl přetransformovaný Star Trek a ztratilo to naprosto to správný kouzlo. Navíc já Star Treku nikdy nepřišel nijak zvlášť na chuť. Asi v tom je ten zakopaný pes. Universe mi přišlo trochu jako seriál ztraceni. Taky málo ufo. A ty teplý ženský si taky mohli nechat od cesty. Chci se koukat na akční sci-fi. A ne aby to bylo rušený nějakými chlívárnami. 

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Zrovna Atlantis pak už v tý době bylo daleko lepší než SG1 a pořád dost zábavný a našlápnutý. Universe bylo zase stylem úplně někde jinde, ale druhá řada už byla super a bylo mi docela líto, že to ukončili... :(

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Tomikxnm

Meleš úplný blbosti. Je to dítě Emmericha, tak proč by si nemohl udělat remake? Já budu jedině rád, pokud film vznikne a bude našlapaný stejně jako film. A ještě bych byl raději, pokud by napsal i scénář. Seriál Stargate za prvý, není vůbec oficiálním pokračováním a pak od cca 6. řady stál stejně za starou bačkoru. Hlavně jak tam narvali mytologii o Merlinovi, tak to už byl opravdu vrchol ubohý trapnosti.   A u ostatních jako je Atlantis a Universe škoda mluvit.  Mimoto seriál Universe atd., žádný pokračování mít nikdy nebudou, pač už o to v Americe prostě nikdo nestojí. Pokud jde o novinky, tak jsem toho taky moc nenašel. 

na příspěvěk reagoval Helo

Tomikxnm

Tomikxnm (hodnocení, recenze)

Má někdo nějaké nové informace? Co jsem tak koukal, tak se dají najít zprávy staré 1-3 roky, ale jinak nic. Možná je to spíše dobře. Nechápu trend moderní společnosti restartovat klasické filmové (potažmo seriálové) klasiky. Je to akorát dojení peněz a ve většině případů naštvání fanoušků. Udělat remake původního Stargate filmu z roku 1994 (pošlapat tím původní film) a ještě se pokusit restartovat celé universum hvězdné brány čítající tři samostatné filmy a tři seriály o sedmnácti sériích je zhovadilost nejvyššího kalibru a pošlapání celkového odkazu brány. Proč se raději nezaměřit na zakončení příběhů Atlantis a Universe, nebo prostě nevymyslet úplně nový příběh? Řekl bych, že celý vesmír nabízí poměrně dost možností. A nebo prostě nechat tento kultovní seriál v poklidu spát.

na příspěvěk reagoval CANNIBAL, CANNIBAL

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Shakaar

Jestli to Roland Emmerich bude točit dle knih Billa McCaye nemuselo by to být vůbec zlé, sice jsem fanda seriálu, ale ten jiný pohled by nemusel být od věci. Z toho mála co jsem si o tom zjistil, zápletka nevypadá vůbec špatně, přiznám se, že bych si ty knihy i klidně přečetl, kdyby je u nás někdo vydal...

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

CANNIBAL

Dle toho co jsem slyšel tak chce navázat někde tam kde skončil film, takže řekl bych že ten kruháč zůstane...ostatně na něm to stojí. Akorát bude asi nějak vylepšen...podobně jako ve Stargate Atlantis, nebo Stargate Universe.

na příspěvěk reagoval Gallienus

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Docela by mě ale zajímalo, jak vlastně bude to transportní zařízení nově vypadat. Zřejmě to ale asi nebude ten standardní kruháč.

na příspěvěk reagoval Shakaar

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

vito_corle

Zajímavější? To je blbost. Automatizované lodě prostě postavili brány, které řídil počítač a pak je loď rozestrkala po planetách.  Pár útržkových informací můžeš zjistit ze seriálu http://www.csfd.cz/film/247550-hvezdna-brana-hluboky-vesmir/

Kdyby seriál neztroskotal vykecali by toho tam určitě mnohem víc. Jenže ten je zabitý už po druhý řadě. I to je důvod raději vytvořit remake. V opačným případě by si Emmerich hodně natloukl a toho si je určitě dost dobře vědom. 

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

ale myslel jsem si, že by třeba to udělal tak, že by to bylo o tom jak vznikly hvězdné brány a jak j eantikové vytvořili a tak dále že by to prostě bylo takové zajímavější 

na příspěvěk reagoval CANNIBAL

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

vito_corle

Navíc, co může být horšího, než 10. série seriálu Stargate? Horší matlaninu už snad ani vytvořit nejde. Jsem schopnej přelouskat kde co, ale 10. série je opravdu děs běs. 

na příspěvěk reagoval xena

Uživatel CANNIBAL smazal svůj příspěvek.

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

vito_corle

Uvidíme jak si Emmerich poradí se Dnem nezávislosti 2, ale dává to smysl, že chce udělat remake. Pač po filmu vzniklo neoficiální pokračování a seriál se stočil úplně jinam, než-li Emmerich původně plánoval. Navíc vzniklo až příliš mnoho mutací a jen těžko by nějakým pokračováním na to navazoval. Je tedy logické začít od znova.

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

vito_corle

Jo, jak píše Helo .. budou na to navazovat další dva díly, má to být trilogie.. původní film a seriály budou ignorovat.

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

On čem to teda bude bude to začátek hvězdné brány jak Antikové vytvořili hvězdnou bránu nebo půjde o něco jiného zase? 

na příspěvěk reagoval wenca

CANNIBAL

CANNIBAL (hodnocení, recenze)

Gallienus

Problém s hostitelem? O tom pochybuji. Ten had má přece i svůj vlastní mozek. Ale hlavně, Goa'uldi technologie pouze kradou a nemají vlastní nápady. To je prostě fakt. Sarkofág je pouze okopírován podle technologii Antiků z takový tý kostky, která pak sloužila k vytvoření zbraně, proti kull bojovníkům. To znamená, že žádný Goa'uld si nemohl, při vytvoření sarkofágu být jistý, že ho udrží opravdu nesmrtelný trvale. Ano je to sci-fi a neříkám, že to byl seriál úplně k ničemu. To bych u toho nevydržel tak dlouho. Ale, že by byl naprosto top, na 5*, tak to ani náhodou. Už taky i z důvodu, že tam Anderson nebyl dýl. 

Reklama

Reklama