Reklama

Reklama

Westworld - Dveře

(série)
Trailer
Sci-Fi / Thriller / Western / Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 10 h 35 min (Minutáž: 58–91 min)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, James Marsden, Talulah Riley, Katja Herbers, Ed Harris, Jonathan Tucker, Jeffrey Wright, Neil Jackson, Brian Ames (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (16)

Trailer

Recenze (111)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když vynechává Game of Thrones, má HBO v zásobě ještě jednu těžkotonážní sérii, která v budoucnu pravděpodobně nabobtná do podobných rozměrů. A já mám podobně jako u první série rezervované pocity a Nolan a jeho tým bude mít ještě co dělat, aby mě pořádně přitlačil ke zdi. Ty produkční hodnoty jsou ovšem neskutečné, před deseti lety bych si nedokázal představit, že by takhle mohl vypadat seriál a v televizi se pohyboval Ed Harris nebo Anthony Hopkins. Zároveň ale člověk musí být řádně naladěný, aby ho tenhle show slowburner uchvátil už na začátku a semlel na úplném konci. Na mě ovšem těch smrtí v posledním prodlouženém díle bylo nejspíše až moc. PS : Doufám, že se příště ještě objeví Steven Ogg! :D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Intenzivní zážitek a možná i silnější než série první. Příběhově je to klasicky překombinované,zvratovité a matoucí, ale to k tomuhle seriálu patří. Hodně se přidalo na akci, která je velmi brutální a Indiáni či samurajové seriál skvěle oživili. Nedivil bych se, kdyby šel Westworld ve šlepějích Game of Thrones, protože vymyslet se tu toho dá skutečně dost. Bavil jsem se a některé díly téměř nedýchal. Díky pestré režii a vizuálu Westworld patří mezi žánrové klenoty. 85% ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla výborná, každý jeden díl byl vynikajícím průvodcem v tomto šíleném světě, ve kterém to vygradovalo v úžasný konec, kde si tvůrci mohli říct, že by to tím i celé uzavřeli a nechali diváckou fantazii pracovat a celé by to nabylo ještě lepšího dojmu. Jenomže ne, tvůrci se rozhodli diváka ždímat a přijít s další sérií, která už tlačila příliš na pilu. Hodnocení šlo dolů, stejně jako má pozornost a jsem rád, že jsem těch 10 dílů vůbec zvládl. Dojdeš na finální epizodu a znovu, otevřený konec - a já teď vůbec nevím, jestli to vůbec chci dokoukat. Zřejmě ne, jdeme dál. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně narvaná série plná nečekaných zvratů, jen ten závěr je možná zbytečně překombinovaný. Stále zkoumáme lidskou psýché a nevycházíme z toho zrovna lichotivě. Všechny postavy mají linky, které z nich mačkají maximum (skvělý Teddyho přerod) a zpětné vyprávění je zvládnuté fantasticky. Pomrknutí na Temnou věž v závěru i na původní Westworld jsou třešničkami na dortu. Doufám, že si i třetí řada udrží kvalitu a že konečně navštívíme tři zbývající parky. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propad. Začíná to slibně. Náhled do "kolonie" a k Samurajům je úžasný. Řekl bych dokonce, že i nejlepší částí řady. Jakmile se ale série přehoupla do druhé poloviny, byla to tragedie. Bohužel ta snaha vycucat z tématu ještě něco navíc je znát a ten chaos a překombinovanost je opravdu otravná. Díl "s indiánem" naprosto o ničem. Navíc chybí "závěr". Závěr v tom smyslu v jakém končila první řada. Rozkrytí precizního a jasného přepínání mezi časovou liní "současnost", "před 30ti lety" a "před 35ti lety"... tady je to už jen bordel. Navíc se znatelně ubralo na syrovosti = nastává posun k mainstreamu (jako ve trůnech) ()

Galerie (319)

Zajímavosti (14)

  • V úvodu epizody zazní skladba „Seven Nation Army“ od kapely White Stripes. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní klavírní verze sklaby „Heart Shaped Box“ od kapely Nirvana. (Epistemolog)
  • V této epizodě zazní klavirní melodie „The Entertainer“ od skladatele Scotta Joplina. (Epistemolog)

Reklama

Reklama