Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý Hamburg se chystá na letní prázdniny, jen Daniel, učitel němčiny a fyziky, jakoby na blížící se volno zapomněl. Jeho totiž čekají jen 2 měsíce nudy. Nemá kam jet, nemá žádnou přítelkyni, žádné kamarády. (oficiální text distributora)

Recenze (101)

Shit 

všechny recenze uživatele

Němci jedou, takhle romantická roadmovie je sice založená na dost vojetým příběhovým vývoji, v podstatě vůbec nic inovujícího, ale co na tom, když to je prostě výborně zpracovaný, zahraný a po celou dobu to tak nějak příjemně ubíhá a člověk se prostě baví. Snad jen ty německý držky by nemusely být tak příšerný, ale naštěstí to tam vynahrazuje moc pěkná Christiane Paul ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Akin přináší nezvyklou prázdninovou romanci, která dokáže dobře pobavit, ale jinak je předvídatelná jako spousty podobných. Přesto se snaží přinést něco nového a za to si své 4hvězdy zaslouží. [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

Deverant 

všechny recenze uživatele

Romantická (road-movie) komedie německé provenience. Rozhodně velice osvěžující oproti standartní zaoceánské produkci v tomto žánru (už jen třeba kontroly na hranicích je něco, co se u amerických road-movies moc nevidí - nejede-li se do Mexika). V celku příjemný film a - budapešťská epizoda je tak roztomile a bizarně naivní a Branka Katič tak sexy, že čtyři hvězdy. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie? No to zase bude terno, blesklo mi hlavou. Pak jsem si přečetla oficiální text distributora a začalo mě to zajímat. :-) A nakonec jsem si užila hodinku a půl prázdninové pohodičky, která sice nejvíc těžila z toho, co bylo nejméně pravděpodobné (ano, mám na mysli asi milion náhodných setkání, která se nakonec ukázala být stěřejními), ale k létu prostě nějaká ta rozvernost a nadsázka patří, takže proč nevézt mrtvolu v autě a proč se neoddat na bulharských hranicích? P.S. Oni tady fakt zpívali Blue Moon! ()

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Uzasny road trip movie, ktory ma uplne dostal. Nesmely zajko Daniel Brunner zazije neobycajnu,blaznivu,nadhernu cestu napriec Europou, aby vyhladal svoju lasku s ktorou stravil len jediny vecer svojho zivota. Ked uz konecne dorazi do ciela, zistuje, ze ta prava bola cely cas po jeho boku. Sobas na madarsko-rumunskej hranici, plavba po Dunaji, ci uplny zaver pod mostom v Istanbule, to je len zlomok z tych chvil, ktore vas urcite chytia za srdce. A nezabudajte, ta najlepsia vec v zivote cloveka je zadarmo, a tym nemyslim to pivecko :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama