Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg je jen jeden, on dokáže rozesmát a pobavit. V Man Up se mu to povedlo hned několikrát, jako herec začíná být můj velký oblíbenec. S Olivii Williams si sedli a děj nebyl špatný. Těch 88.minut se dá zvládnout bez větších problémů a nudy. Nejde o typickou komedii, svým způsobem vyprávění a dějem je originální .. 8/10 = 85% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hodnotení to vyzeralo sľubne, no toto bol ten prípad, kedy sa očakávania bohužiaľ nenaplnili. Tešil som sa na svojský britský humor, ktorý dokáže aj priemerný film zväčša pozdvihnúť o úroveň vyššie, avšak toto bolo celé akési ťažkopádne, a na moje prekvapenie až príliš plné klišé. Až na pár dobrých dialógov a dejových zvratov to však nedosahovalo ani bežnej priemernosti. Napokon najzábavnejšou postavou celého filmu bol ten perverzák Sean, ten ma fakt asi ako jediný dokázal pobaviť. Btw. v prvých chvíľach som si myslel, že Nancy je transvestita. Lake Bell má síce peknú postavu, ale do tváre vyzerá občas ako transvestita. Neviem či už som videl ženu s tak obrovskými ústami... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

I já měl zpočátku dost problém s Lake Bell,a viděl sem v ní dost nesympatickou ženskou,ale po nástupu skvělýho Simona Pegga se film hodně posunul v kvalitě,z tý ženský se postupem času stala celkem sympaťačka,a nebejt tý debility na konci,jak ty mlaďasové vod rozpitejch drinků letěj se čtyřicátníkem ulicí ,aby mu pomohli najít Nancy,dal bych možná i čtyři hvězdy.60%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ne úplně typická romantická komedie která svým stylem vyprávění evokuje spíš k situační satiře.Pegg byl, je a bude vždycky a všude naprosto výtečným hercem, ať už je to lepší nebo horší film.Ze začátku sem si hodně zvykal na Lake Bell, ale časem mi její postava docela přirostla k srdci a hlavně sem si všimnul, že když maskérka chce, tak to umí bejt i pěkná ženská.Nenašel jsem nějakej iritující moment, což bejvá u tohodle typu filmu občas problém, ale ani nějaký silnější moment, kdybych se opravdu začal nahlas smát.Nebýt toho kýčovitýho konce s tím strašným vzájemný proslovem před partou (pro postavu Pegga) úplně cizích lidí, možná bych hodnotil větším počtem.Zábavný film na jednu neděli se ženou, heinekenem a pytlem křupek.60%. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Začátek zcela bezradný, ta holka se pokouší opravdu odpudit každého. Simon Pegg tomu ale nijak zvlášť nepomáhá. Až ujetý Rory Kinnear tomu dodá drive coby bývalý spolužák, který bývalou královnu střední stále zbožňuje, ani mu nevadí, že je z ní životní ztroskotanec. Nakonec docela příjemný, ač jen průměrný film. 60% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama