Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze britská a také hodně příjemná romantická komedie, která sice nijak nevybočuje z klišé zažitých v rámci tohoto žánru, ale dokázala dokonale padnout do nálady a hereckou chemií společně s britským feelingem dokázala perfektně bavit až do poslední scény. Mezi Lake Bell a Simonem Peggem to funguje skvěle a jsem rád, že dostal Pegg také nějakou podobnou roli. Perfektní film na zatažené podzimní dny. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* tato střeštěná romantická komedie mi osvětlila pojem rande naslepo. Sice se tváří britsky, ale v průběhu ji začaly dost negativně ovlivňovat Hollywoodské manýry, což mi ke konci dost kazilo dojem. Ale na druhou stranu má nápaditý příběh a zajímavé vedlejší postavičky. Proto si ještě tři hvězdičky z dnešní projekce odnese a pobavila před spánkem. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Začátek zcela bezradný, ta holka se pokouší opravdu odpudit každého. Simon Pegg tomu ale nijak zvlášť nepomáhá. Až ujetý Rory Kinnear tomu dodá drive coby bývalý spolužák, který bývalou královnu střední stále zbožňuje, ani mu nevadí, že je z ní životní ztroskotanec. Nakonec docela příjemný, ač jen průměrný film. 60% ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Uf, 70%? Vážne? Vravím si: Britský rom-com so Simonom Peggom, to sa zas nasmejem. No, a nenasmiala som sa. Teda konkrétne raz, a to na takmer záverečnej scéne (SPOILER!), kde Jack s bandou žúrujúcich mládežníkov beží v spomalenom zábere londýnskymi uličkami a hrá do toho Whitesnake. Inak je to divné, nevtipné a plné cringy scén a dialógov. Plus obe postavy sú, samozrejme, na facku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNY ÚSPĚŠNÉ VZTAHY JSOU ZALOŽENY NA TOM, JESTLI MÁTE OBA DVA RÁDI ZÁBAVU NA ČERSTVÉM VZDUCHU…“ /// Rande na slepo, ve kterým válí ženská bez randícího obličeje a rozvedenej chlápek, co brečí pro bejvalku na hajzlíku. Filmařina, která sází na dialogy, páč je to ukecaný jako sviňa, dobrej slovní humor a trhlý postavy. Fóry vznikaj z kravin a celkem originální příběh nezkazí ani patetickej závěr. Bavil jsem se! Nepotřebuju, aby v romkom vystupovali jen „vosmičky“ a vejš. Navíc jsem vlastně stejně starej (no jo furt! tak skoro, no…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem romantik po čtyřicítce a volím si mezi 20ti letou triatlonistkou a pětatřicítkou. 2.) Thx za titule „UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno