Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy absolvoval něco podobného jako Jack, požadoval jsem, že budu mít u sebe malí kartonový transparent se jménem, což nebylo druhou stranou úplně schváleno, snad i proto, že jsme tak něják malinko tušily, jak ten druhý vypadá. A že by si mě nějaká single dáma ukradla pro sebe. To zřejmě nehrozí. Nuže... první fejstufejs moment je tu a jsou jen dvě možnosti. Mlčet jako vůl, nebo žvanit jako šílenec, přičemž šance, že budete citovat její oblíbený film, přitom nepřeberném množství žánrů a zemí, na který se večer předtím dívala, je... nechci příliš odradit, jelikož jsem už též člověk s lehkou depresí, téměř nulová. To je totiž jeden z oněch momentů, kdy to do sebe všechno hezky zapáda a neprobíhá jak druhá schůzka z tohoto filmu, která je mi malinko povědomější bohužel. Výborný, velice zábavný, pravda s trochou perverzního humoru, lehce romantický film, který jsem nemusel jedinkrát přerušovat, ani u něj sníst jedinou kostečku čokolády, což je něco neuvěřitelného. Lake a Simon-úžasní a došlo i na Whitesnake. BRAVO. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Přistihla jsem tě. Máš v peněžence fotku bejvalky.“ - „Ne, to je má sestra.“ - „Je moc hezká. Určitě se o ni kluci perou.“ - „Je mrtvá.“ - „Páni. To jde teda skvěle.“ Obrovsky nevyrovnaný film. První půlhodina je výborná. Nancy u zrcadla jsem si okamžitě oblíbil, a když ještě zažraně sledovala mé milované Mlčení jehňátek, sympatie nemohly být vyšší. Debata o čůrání a mlčenlivé srkání drinků bylo perfektní. A konečně setkání Nancy a Jacka mě taky dost rozesmávalo, a to až do chvíle nástupu zoufale nevtipného a trapného Seana, se kterým šla zábavnost filmu okamžitě dolů. Od té chvíle to bylo jako na horské dráze, chvílemi jsem se smál hodně (hádání, závod, setkání s druhým párem, sexuální žebříček či tanec), místy naopak vůbec, hlavně směrem ke „sluníčkovému“ konci. Vím, že šlo o nadsázku, ale od chvíle, kdy Jack dorazil za náctiletými, mě film opravdu zoufale nebavil. Snaha odlehčit všechny ty proslovy tu sice byla, ale stejně ten patos, sentiment a chtěný humor byl dost citelný. Ve výsledku mi z toho tak vychází pouze lepší průměr. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Ano, romantická komedie, kde je v roli rádoby prince Simon Pegg. A ano, já dávám čtyřhvězdu. Proč? Protože tento film měl ve zkratce všechno, co bych si představoval ve správné slaďárně. Ze začátku to byl sice trochu nezvyk vidět Simona jako romantika, dobývajícího srdce žen, a přitom u toho nebyl pronásledován zombíky, nebo mimozemšťany. Ale na druhou stranu to beru jako příjemnou změnu, která evokovala v příjemný snímek. Lake Bell zde byla sympatickou druhou polovičkou. Příběh měl i pár vtipných pasáží, tudíž jsem spokojen. Ke konci bych lehce ubral z romantické stránky věci, přeci jen už to vypadlo trochu kýčovitě. 70% však dávám i přesto. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ne úplně typická romantická komedie která svým stylem vyprávění evokuje spíš k situační satiře.Pegg byl, je a bude vždycky a všude naprosto výtečným hercem, ať už je to lepší nebo horší film.Ze začátku sem si hodně zvykal na Lake Bell, ale časem mi její postava docela přirostla k srdci a hlavně sem si všimnul, že když maskérka chce, tak to umí bejt i pěkná ženská.Nenašel jsem nějakej iritující moment, což bejvá u tohodle typu filmu občas problém, ale ani nějaký silnější moment, kdybych se opravdu začal nahlas smát.Nebýt toho kýčovitýho konce s tím strašným vzájemný proslovem před partou (pro postavu Pegga) úplně cizích lidí, možná bych hodnotil větším počtem.Zábavný film na jednu neděli se ženou, heinekenem a pytlem křupek.60%. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vlastně neobyčejně obyčejná romantická techtlovinka, kde skrze prasáka Kinneara zamíříme i na dámské záchůdky ve slipech (ahah).  Na druhou stranu neokázale krásná Lake Bell a typicky mile potrhlý Pegg ty kýžené úsměvy i dojetí vyvolávají docela často a index happy feelu je tu tak hodně vysoko.  Nezávadné trojčení. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama