Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Přistihla jsem tě. Máš v peněžence fotku bejvalky.“ - „Ne, to je má sestra.“ - „Je moc hezká. Určitě se o ni kluci perou.“ - „Je mrtvá.“ - „Páni. To jde teda skvěle.“ Obrovsky nevyrovnaný film. První půlhodina je výborná. Nancy u zrcadla jsem si okamžitě oblíbil, a když ještě zažraně sledovala mé milované Mlčení jehňátek, sympatie nemohly být vyšší. Debata o čůrání a mlčenlivé srkání drinků bylo perfektní. A konečně setkání Nancy a Jacka mě taky dost rozesmávalo, a to až do chvíle nástupu zoufale nevtipného a trapného Seana, se kterým šla zábavnost filmu okamžitě dolů. Od té chvíle to bylo jako na horské dráze, chvílemi jsem se smál hodně (hádání, závod, setkání s druhým párem, sexuální žebříček či tanec), místy naopak vůbec, hlavně směrem ke „sluníčkovému“ konci. Vím, že šlo o nadsázku, ale od chvíle, kdy Jack dorazil za náctiletými, mě film opravdu zoufale nebavil. Snaha odlehčit všechny ty proslovy tu sice byla, ale stejně ten patos, sentiment a chtěný humor byl dost citelný. Ve výsledku mi z toho tak vychází pouze lepší průměr. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Svěží a inspirující příběh s libozvučným poselstvím, že lásku zkrátka nelze naplánovat a předběhnout. S výjimkou úvodních a dost otřesných deseti minut to krásně plynule odsýpá, neabsentuje cenná originalita a oba hlavní protagonisté předvádí v rámci žánru nadstandardní výkony. Je ale velká škoda, že civilní auru promyšleného autorského filmu narušuje jednak zbytečně vyzdvihovaný sexuální humor a hlavně nechci říci odfláklý, ale rozhodně zcela neosobitý a nechutně konvenční happyend, který navzdory ohromnému pozitivnímu náboji už prostě nemá šanci někoho emocionálně oslovit. Přesto spokojenost.... 70% ()

Reklama

evanka 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Přejmenoval bych to asi na ´ Vzmuž se transko ! ´ Ošklivá transkoidní Jezerka Zvonková a zrzavej Sájmon rozehrávají etýdu jako z červené knihovny. Romantika všedního dne, když muž potká ženu, která není úplně podle jeho představ, ale nějakým zvráceným způsobem si ten společnej den oba dost užívají. I za cenu oplzlých fórků a hromady opravdu odpornejch lidí, jako je Rory Kinnear a mnoho dalších , se na to kupodivu dalo koukat a ten happy ending byl kulervoucí. Upocenejch 50% P.s.: co sem mám kurva furt psát? napadá mě, jak asi řadí když řídí jen levou rukou a jede šmírem do zatáčky? ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Od střelených teorií až po Here I Go Again a láskonebeskovskej sprint, tohle byla ta správně hubatá komedie, kterých jako by se už moc nepsalo. Určitě ne pro, emm, pokročilou věkovou kategorii. :) Lake Bell se pěkně pochlapila a Simon si po trestuhodnym zneužití v Kill Me Three Times zase jednou pořádně zamlel pantem, jak to umí jen on. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama