Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Dale 

všechny recenze uživatele

Tento druh huličsko-fekálneho humoru nie je moja šálka kávy. Takmer všetky tie rádoby vtipné, ale v skutočnosti trápne momenty má na svedomí Seth Rogen, bez neho a jeho postavy by to ešte bolo celkom fajn. Pomaly ale isto sa u mňa dostáva na úroveň Adama Sandlera a keď bude takto pokračovať, môže spadnúť až k Robovi Schneiderovi, pritom ešte pred nejakými 10 rokmi bol celkom znesiteľný. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická sada gagů ve stylu komedií se Sethem Rogenem. Překvapivé asi jako vosy v létě. Vtipnější jak Daddy's home ale mezi slepými... Levine nepřišel s žádným Comedy gold a ani kultovní status tu neprojde. Je to jen celkem fajn, docela vyhulená komedie, kde je těžké říct, zda herci hrají, nebo to jen prostě prožívají. Bez vysokých nadějí a očekávání je to fajn film k víkendovému odpočinku (neberu hlavní film dne, ale to, co si člověk pustí k obědu a pak u toho tráví s rizikem, že možná usne :-) ) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorová současná americká komedie těžící z humoru, který je z devadesáti procent závislý na alkoholu a drogách. Některé scény jsou vysloveně skvělý, většinu už jsme ale viděli tisíckrát. Nic světoborného. Nicméně mám pocit, že až jednou bude někdo zhodnocovat podobné komedie, scéna totálně sjetýho Setha Rogena v kostele skončí na prvním místě. Mám pocit, že něco podobného už nikdy neuvidím a zase tak akorát budu muset bůhví jak dlouho čekat, až někdo přijde s něčím ještě otřesnějším...jestli vůbec. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Čekala bych podle hlavní trojky, že to bude komedie pro mladý až střední věk,ale tohle bylo spíše pro teenagery. Typická amíkovská ptákovina. Tohle si pod tím pojmem představuju. Dvě hvězdy dávám za Rogena, který mě jako jediný fakt bavil(směju se nahlas) i když to možná až tak zábavné nebylo,ale on se u mí prodat:), zatímco Levitt je fakt afektovaný vůl a jeho hraní mě už dlouho nepotěšilo. Za zmínku určitě stojí malinčké role James Franca a Michela Shannona. Ti jako vždy potěšili. Konkrétně k ději se vyjadřovat nebudu, ten je až příliš plytký. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Skvěle sehraná herecká parta tvoří dokonalou iluzi dobře se bavících, pařících přátel, což je klíčem k úspěchu této velice netradiční Vánoční komedie. Tvůrci na nás valí nekončící sérii zábavných situací, které principielně nevykročují z tradičnosti kalících komedií, přesto ale díky příjemné a upřímné atmosféře a skvělým hercům působí zdejší vtipy svěžím dojmem a hlavně drtivá většina z nich funguje a výstřelů mimo je jen málo. V určitých ohledech je Byla to divoká noc satirou na Vánoční komedie, ale i ve své komičnosti dokáže vytvořit upřímné a fungující Vánoční momenty, ze kterých jsou svátky cítit stejně výrazně, jako alkohol a tráva ze zbytku scén. U filmu jsem se bavil náramně a myslím, že si rozhodně zaslouží vyšší průměrné hodnocení v červených číslech. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama