Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rogen má už za sebou lepší kousky,ale společně s Falconem a Don Jonem vytváří sympatickou trojici, která vás spolehlivě zabaví i vykouzlí úsměv na tváři. Tahounem je jednoznačně Rogen, který vytváří jeden z nejlepších situačních humorů v Hollywoodu a taková scéna v kostele má podobnou váhu u Komedií jako Kingsmanův kostel v Akčním žánru. Velmi překvapil i Michael Shannon v roli zhuleného drogového dealera. Komu je sympatická tahle trojice a k tomu všechny drogy z New yorku použité za jednu noc, tak bude také spokojen. 80% ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

"That Jewish guy crucified the Messiah! Klasicka Rogenovka - trava, penisy, nabozenske narazky a dalsie osvedcene prvky. V duchu podobnych komedii ako Superbad ci Harold & Kumar sa nase trio vydava za nocou plnou zabavy, aby sa stali obetami neocakavanych sialenych situacii. Ako relaxacna komedia na vecer to funguje skvele, najde sa par dobrych vtipov, ale zas sa neda tvrdit, ze by som sa chytal cely cas za brucho, alebo zeby Rogen a spol. prisli s niecim novym. ()

Reklama

liberita 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen s neobvyklou hereckou partiou, hoci kamoš James Franco sa predsa len mihne pár zábermi. Po dramatickýchh úlohách ma potešilo zase raz vidieť Josepha Gordon-Levitta v humornej pozícii a prekvapila účasť Miley Cyrus a Michaela Shannona. Night Before dobre pobaví, hoci je s ňou trochu problém v nevyváženosti, film má scény spôsobujúce záchvaty smiechu a potom ďalšie, ktoré by ste radšej pretočili. Zaujalo ma využitie ducha Vianoc (minulosti, prítomnosti a budúcnosti) známe z Dickensa a pobavili hlavne patálie Rogena (obzvlášť tá v kostole). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď som si všimol, že Jonathan Levine chystá ďalší film s dvojicou Joseph & Seth (tak ako tomu bolo aj v 50/50), tak som sa naozaj tešil. No musím uznať, že po takejto prvoplánovej "one night show" som veru netúžil, a som fakt nemilo prekvapený = teda lepšie povedané, dosť sklamaný. Naozaj som nestál o trapošskú komédiu s trojicou vymetených dospelákov túlajúcich sa vianočnou nocou v znamení omámenia z marihuany. Áno, Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen mali zopár skvelých momentov a na niektorých scénkach sa dalo aj schuti zasmiať, ale celková zápletka dosť oničom. Nehovoriac o Anthonym Mackiem, ktorý mi tam veru absolútne nepasoval (to tam radšej mohol byť Chris Rock, keď už tam chceli černocha). Levine žiaľ tentokrát sklamal, snáď nabudúce to bude o kus lepšie. P.S. Veľkým pozitívom bola okrem dvojice Jospeh a Seth aj sympatická Lizzy Caplan, ktorá dodala tomuto filmu aspoň kúsok šarmu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama