Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád "rogenovky",ale tentokrát jsem těžce narazil.Od komedie hlavně očekávám,že se zasměju,ale to by se povedlo asi jenom tehdy,kdybych se synchronizoval se Sethem Rogenem a cpal do sebe fet tak rychle jako on.Sice bych umřel,ale možná by mi smrt přišla vtipná.Ve střízlivém stavu na mě film působil spíše depresivně a nudně.Tři kamarádi vyrazí propařit Vánoce,hmm,ale to je vlastně celé.Nuda a smutek. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle kluky rád, takže je to pro mě trošku zklamání. Pokud Vám bude stačit Seth Rogen a jeho sjetý stav napříč filmem, který mě jako jediný opravdu bavil nonstop, tak máte vyhráno. Naopak Levitt, ani Mackie nedokázali z postav vykřesat nic zásadnějšího. Pokud nepočítám Levittovo ultra trapné vyznání na párty a Mackieho sexík na hajzlu. Nenudil jsem se díky Sethovi, ale je to velmi průměrná záležitost, což vzhledem k bandě, co za tím stojí, zamrzí. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Komedie „Byla to divoká noc“ je náramná konina, ale příjemně vyvážená :-D Troška brutálního humoru, špetka romantiky, kousek drogového vtipu a rozumná porce pomatení smyslů. Hlavní zápletka je tisíckrát omletá (moje ex mě nechce a kamádi jsou zlí, protože mají svoje dospělé životy a já jsem chudák, který touží nejvíc po tom zachovat vše tak jak to bylo), ale její vyprávění ve stylu „Prci, prci, prcičky“ nebo „The Hangover 1+2+3“ celou úroveň pozvedá. Joseph Gordon-Levitt hraje zoufalce, který vplouvá do vod středního věku velmi přesvědčivě.. Velmi potěšilo obsazení Lizzy Caplan, i když do menší vedlejší role.. A kdo nemá rád chundelatého trapáčka Setha Rogena, neměl by na film koukat :-) Jak už bylo naznačeno, nejedná se o „normální“ film pro „běžného“ diváka, ale je to taková velmi jednoduchá koleda, která během přeslazených Vánoc zvedne náladu svým škodolibým humorem :-D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tys mi krvácel do pití?" To se tak při fetem ovlivněných vánocích občas stává. Ethan se chce usmířit se svou ex-přítelkyní, Chris shání trávu pro spoluhráče, Isaac zase chce poprvé kouřit velké péro a já se chci bavit o něco lépe. Jenže mi to s těmi jointy, houbičkami, koksem a podobnou výbavičkou zase tak moc nejde a tak se prostě neumím správně zasmát tomu, když se manželka promění v draka. Nicméně nějaká ta zábava se dostavila v kostele, při bitce se Santy nebo při infantilních hudebních číslech a tak za tu vánoční náladu uprostřed června ty tři hvězdy, co se mi právě před očima proměnily v chobotnice, dám. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nevím, jako komedie mi to moc nepřišlo. Zasmál jsem se snad jen jednou. Zajímavé je, že Seth Rogen tady hrál asi ze všech filmů, co jsem s ním viděl, nejvíce, ale jeho postava mě hrozně štvala. Pak se ale objevila Miley a všechny chmury se rozplynuly. Jen kvůli ní stojí za to ten film vidět. Kromě Miley mě na filmu ale zaujala ještě jedna věc, nejsou tu žádné prvoplánovité výstavní holky, jen úplně normální a obyčejné (a vůbec ne méně zajímavé či hezké). A to se mi hrozně líbilo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama