Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (180)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak som si to zrátal: Videl som s Rogenom 34 filmov a menej ako tri hviezdy som dal len na animák o Hortonovi. A teraz toto. Jeho snáď najzbytočnejšia - alebo lepšie - najprebytočnejšia komédia. A ten film natočil Levine. Prečo to nefunguje? Pretože je to všetko od romantiky, cez feťarinu, až po vianočnú rozprávku s elfmi, pričom jediné, čo dostáva dostatok priestoru je Rogenov trip. A ten je aj jediný vtipný. Všetko ostatné je navyše, Shannon jasný od druhej scény, Caplanka dostala scény dohromady asi štyri, z toho len tri krátke výstupy s Levittom a nakoniec má niečo medzi nimi dojímať? Na rozprávku to nemá atmosféru, na romantiku scenár ani postavy, na film o priateľstve dostatok chémie a na komédiu tomu chýba humor. Čo to bolo, kurva? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

Reklama

Imune 

všechny recenze uživatele

Super jízda, já si to užil. Pro vás, kterým se vždycky slijou kamarádi a vy prostě nestíháte jejich tempo, pak se akorát smějete na jejich účet, to nebude nic novýho. Naopak ti, kteří jsou v opačné situaci se můžou podívat jak to vypadá z druhýho úhlu. Řadím se spíš k těm prvním, ale i přesto jsem tu viděl věci, který by moji kamarádi nikdy nedělali. Za mě rozhodně dostatečný, tedy 4. 75% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorová současná americká komedie těžící z humoru, který je z devadesáti procent závislý na alkoholu a drogách. Některé scény jsou vysloveně skvělý, většinu už jsme ale viděli tisíckrát. Nic světoborného. Nicméně mám pocit, že až jednou bude někdo zhodnocovat podobné komedie, scéna totálně sjetýho Setha Rogena v kostele skončí na prvním místě. Mám pocit, že něco podobného už nikdy neuvidím a zase tak akorát budu muset bůhví jak dlouho čekat, až někdo přijde s něčím ještě otřesnějším...jestli vůbec. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama