Reklama

Reklama

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbina o čtyřech pitomcích, kteří si neuváženě půjčí prachy a ty pak musí vrátit protislužbou, se kterou nemají absolutně žádné zkušenosti. Nejedná se sice o nic objevného, ale má to celkem tempo, lehký nádech černého humoru a nakonec i sympatické obsazení s Travoltou coby elegantním mafiánem a Haleym, který sám sebe obsadil do role rozvážného hitmana. Závěrečný zvrat byl sice překombinovaný a přitažený za vlasy, ale nějaký smysl to dávalo, takže se daly přivřít oči. Ideální oddychovka. 70% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

ak Pulp Fiction pretiahne na zemi pohodený ústrižok z novín tak sa z toho nestane scenár ktorý by bavil....nuda ..snaha o niečo extra.... spomienka na " ucho " bol presne ten prípad kedy sa Lowell pozrel do zrkadla a sám seba sa opýtal : Robo..počúvaj ma ...keby tu sedel Quentin ako by napísal cool..blood..vibe tripe scenár z ktorého bude na nete poprask .....a o tom to je...Quentin nikde...dokonca ani taký Made in China.... ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Rorschach si odbil svoj debut na režisérskej stoličke. Názov vyznieva akoby šlo o dáku paródiu, na je to ešte horšie. Kriminálne aktivity je lacná nemastná-neslaná kriminálka s nejakým tým twistom nakoniec, aby sa nepovedalo. Pomerná nuda, ktorú nezachraňuje ani Travolta, ktorému v úloha capo di tutti capo skrátka nesedí. Jediný komu veríte úlohu je práve Jackie, ktorý si opätovne zahral mlčanlivého drsňáka. Viditeľná snaha vyrovnať sa štýlu ako má napr. Ritchie, Scorsese, či Tarantino ostáva bohužiaľ len snahou. ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dneska přišla na tři věci. Jednak už můžu začít pomýšlet na vdavky, neboť jsem konečně uvařila fakt poctivej guláš, pak že není dobré si promnout rukou od česneku oko, a aby toho ponaučení nebylo málo, tak je určitě dobré dát šanci i filmu, co se zde, na této prosluněné databázi, ocitnul nějakým nedopatřením v modrých číslech. Protože Criminal Activities se pro mě staly druhým největším překvapením od loňského srpna. Na první pozici se stále drží událost, kdy moje sestra vyndala umytý nádobí z myčky, což se stalo poprvé od devadesátého devátého. Jako jo, chvilku to vypadalo docela rozpačitě, hlavně ve chvíli, kdy se na na obrazovce ukázal hrdina mých růžových snů Dan Stevens, kterého miluju jako psychotickýho magora v něžné romanci The Guest. A nevim, ten účes mu dělal snad sám Libor Šula, nicméně účel světí prostředky a Dan zahrál otloukánka party naprosto přirozeně, až by mu člověk nejradši taky jednu švihnul, aby ten únos gangstera svým kamarádům porád nekazil. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tahle věc na mě působila jaksi amatérsky a nedomrle. Zřejmě to bude tím, že pan Rorschach je jako režisér měkká cmunda ryšavá a herce dostatečně neplácal přes prsty. S tím jde ruku v ruce skutečnost, že dialogy šustí papírem a hérectvo přehrává a přeříkává jakoby klapka nemohla odklapnout druhý zasraný pokus. Závěrečný twist pak veškerou tu amatérštinu a nedomrlost nahonil v masivní smradlavou erekci a pozorný divák si pak mohl zvědavě šťouchnout do naběhnutých sračkových žilek, kterými je poseta. Nějaký potenciál to mělo. Dobrých herců je tu habaděj a vizuálně je to poměrně pohledné. Když se však k lehce podprůměrnému scénáři přidá nevycmrndaný vošoust na režisérské židličce, tak z hovna slaninu prostě nevysedí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)
  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)

Reklama

Reklama