Reklama

Reklama

Komorná

  • Jižní Korea Agasshi (více)
Trailer 1

Šlechtična Hideko žije v ústraní na venkovském panství se svým strýcem a poručníkem. Chlípný strýc vychovává Hideko přísnou rukou a čeká, až dospěje, aby si ji mohl vzít a zmocnit se jejího bohatství. V domě se však objevuje podvodník, který zosnuje příchod mladé komorné Sukhui ve skutečnosti chudé kapsářky, která mu má pomoci nebohou Hideko svést. Dobře promyšlený plán ale začíná hatit vášeň, která mezi dvěma dívkami zahoří. Brzy navíc přestává být jasné, kdo koho ve skutečnosti podvádí. Příběh bestselleru Zlodějka spisovatelky Sarah Waters do japonsko-korejských reálií 30. let 20. století převedl jeden z nejvýraznějších jihokorejských režisérů současnosti Park Chan-wook a vytvořil dynamický thriller plný zvratů prodchnutý podmanivou erotickou atmosférou. (Aerofilms)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (272)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem od okolí slyšela ať se koukám prstit, až jsem se udělala. Ééé teda.... Tak dlouho jsem od okolí slyšela ať si to koukám pustit až jsem si udělala čas a na Komornou se podívala. No a co napsat jinýho než, že rákosky opět zabodovaly na plný čáře. I kdyby Tae-ri Kim už do konce života hrála jen v reklamách na tampóny nic to nezmění na faktu, že je to hérečka na jakou nikdy nezapomenu a šup s ní do oblíbených. Neskutečně šukézní pichna, kterou bych moc a moc chtěla jako svou komornou. Postelovou scénu jsem si pustila asi 5x a dokonale mě uspokojila (taky 5x) . Kromě slintání nad Tae-ri můj mozeček dokázal pojmout i fakta, že film je opravdu povedený dílo, kde každej vyjebává s každým (někdy doslova, někdy slovně) a já směle fandila lesboidním sexy čubkám, což u mě asi není nijak překvapivý když jsem sama skoro celo-lesboidní sexy čubka. Konec filmu mě uspokojil opět duševně i fyzicky a já jdu shánět knížku. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Na Komornou jsem se moc těšil, pro Parkovy filmy a rozplétání jejich zašmochrdaných zápletek mám tak trochu slabost. Jenomže tady ani není moc co rozplétat a hlavně, celé vyprávění je značně natahováno spoustou nezáživných a opakujících se scén, takže mě to vleklé tempo s nechutně přestřelenou stopáží dosti nemile překvapilo. Vizuálně i stylisticky opět prvotřídní, obsahově poněkud ploché a nedotažené. A na můj vkus tam bylo málo chobotnic. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Výtvarně perfektní, příběhově spletité, atmosféricky hutné, sexuálně vypjaté, humorově přitmavené....a celkově docela natažené. Chan-wook Park zase jinak ale zase suverénně. Zpracováním nemá konkurenci, příběh je zajímavý svými zvraty a vypočítavostí, ale neříkám, že bych si přál, aby se dál zabýval knižními adaptacemi. Celkově je to pro něj podobný typ filmu, zároveň je ale úplně jiný. Být o něco kratší, byl bych radši, ale i tak můžu Komornou vřele doporučit. Hlavně Parka neznalý divák dostane něco, co nikde jinde neuvidí. 90% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dvě Kimky si takhle ve dvou pětiminutových scénách téměř naprosto cudně vzájemně strčí prsty do kimči, k tomu dva záběry na podměrečné kozy, které by měl po ulovení každý uvědomělý rybář okamžitě mrdnout zpátky na dorůst, ryba o kameru ani nedrnkne a zbytek tvoří obvyklé ťamaské čurákování s dost debilními zvraty a patetický červenoknihovní rektobol. A do toho až krutohustě komický korejský kolonádní obšoust Ja-Mam Kladoo verbálně mává svým osmicentimetrovým hovadem. Tudíž opravdu nechápu, jaký zavilý panický masturbant nad hentai omalovánkami tomu přiřknul tu údajnou auru šokantně explicitní erotiky. Přišlo mi to asi tak stejně eroticky dusné, jako když v opičím pavilonu čumíte na dvě samice makaka, jaxi v hodně vzdáleném rohu vzájemně lížou zarudlé prdele a vybírají ze srsti filcky. A teď klády. Rozhodně asi nejméně bolestivý a nejzáživnější jeblý artista Párek, jakého jsem viděl, takový vybarvičkovaný a scénicky vymazlený, a ačkoliv u toho pohňácá slimáka leda tak vietnamský homosexuál Nguyen a pár japonských školaček, hezky se na to dívá a odsejpá to méně otravně než hoblování směšně pištící statické žluté fošny s nevzhledným pozadím. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jako holka říkám: muhehehe (kdo viděl, pochopí), jako divák říkám: můj styl to úplně není, ale aspoň mi do seznamu zhlédnutých filmů přibyla korejsko-japonská erotická "kriminálka".;-) Jedna věc by mě ale zajímala, a to jak se liší reakce diváků v Evropě a na domácí půdě během (pro nás?) absurdnějších scén jako erotické čtení nebo pokus o sebevraždu alá teta, což je - alespoň tedy pro mě - pravděpodobně "nejgeniálnější" scéna filmu.XD ()

Galerie (219)

Zajímavosti (7)

  • Film byl v Jižní Koreji natolik populární, že tisíce fanoušků zaplnily veřejný prostor odznáčky, samolepkami, nášivkami a všemožnými podomácku vyrobenými předměty. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)
  • O hlavní roli se ucházelo přes 1500 zájemkyň. (Hal_Moore)
  • Během natáčení postelových scén měli všichni muži, účastnící se natáčení, den volna. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama