Reklama

Reklama

Scream Queens

(seriál)
Trailer 1
Komedie / Horor / Mysteriózní
USA, (2015–2016), 16 h 38 min (Minutáž: 41–46 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Keke Palmer, Skyler Samuels, Abigail Breslin, Billie Lourd, Diego Boneta, Lea Michele, Glen Powell, John Stamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Seriál se zaměřuje na sesterství Kappa na Wallacské univerzitě, které vede Chanel Oberin (Emma Roberts). Sesterství však ohrožuje děkanka Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis), která jej chce zrušit. Nastávající události zavedou postavy o 20 let zpět k tajemné vraždě na univerzitě a spolu s odhalením tajemství o vraždě se vrací i Červený ďábel. (hansel97)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Bláznivý seriál s ještě bláznivějším hereckým obsazením při kterém se prostě nemůžete nudit. Když jsem viděla tenkrát ukázku, myslela jsem si, že jde o vtip, že není možné, aby seriál na takové úrovni vůbec vznikl. Ale po shlédnutí už prvního dílu jsem se lámala smíchy. Pokud nepostrádáte smysl pro bláznivý občas hodně sarkastický humor s herečkama, které umí zahrát ty nejvíc rozmazlené pipky, tak je Scream Queens přesně pro vás. Mě se líbí, baví mě a když na něj nekoukáte sami, ale s někým komu taky tak bláznivý humor koluje v žilách, nasmějete se ještě víc. Dávám 80%, protože jsem cvok a miluju srandu. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1. série: Postavit seriál na stereotypizaci, přestřelené parodizaci a přehnaně otravných postavách (Emma Roberts opravdu neumí hrát jinou postavu, než spratka s inteligencí mozku po lobotomizaci). Ryan a spol. vše zkrátka vyhnali natolik over the top, až se nelze ubránit značné rozpolcenosti a smíšeným pocitům. Humor místy funguje, místy je bolestivě křečovitý. Otázkou zůstává, pro jakou cílovku SQ jsou a opravdu se jim s tímto bizarně osobitým (místy, až odpudivým) přístupem podaří přežít sezónu. Nicméně, to co se zdálo jako přestřelené se ve finále ukázalo jako naprosto dokonale promyšlený meta počin, kde se nezapomnělo na sebemenší detaily (soundtrack, móda, citace současných televizních a filmových hitů, popkulturní odkazy na klasiky, hlášky a módní doplňky Chanelek a tribute scéna Psychu). Scream Queens nejsou pro každého. Jsou protivné, zlé, chladné, cynické, krvavé, brutální, ale zároveň bizarně-morbidně vtipné a promyšlené do závěrečného odhalení. (Lea Michele, Abigail Breslin, Billie Lourd, Niecy Nash a Jamie L. Curtis si kradou každou scénu pro sebe.) Škoda, že si druhá řada kvalitu neudržela. 70% ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Zcela funkční, extrémně zábavná záležitost pro ty, kdo pochopí, o co tu jde a přistoupí na pravidla nadmíru uhozené, brakové, cheesy, popkulturní, trash parodie na 80s horory. Absolutně každý tu dělá vše pro to, aby působil jako úplný dement a přes to člověka neznechutí a nepřestane bavit téměř nikdo. Ryan Murphy se zase předvádí, holomek. Do posledního dílu jsem si myslel, že vlastně na ději a na odhalení vraha mi ani trochu nezáleží, protože tu jde hlavně o ty jednotlivé nadsazené, over-the-top nebo často až retardované momenty, a bál jsem se, že to bude tak unylé a průměrné jako závěr nedávného televizního Scream, ale Ryan to udělal tak svěže a zábavně, že jsem si to užil přímo nadměrně. Chci 2. sezonu! ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Tyjo to je taková blbost. Úplná hovadina!:D Ale baví mě to, hodně. Je to oddechovka, na kterou bych se nejradši díval každý den po škole. Herci jsou skvělí, až na Jamie a Arianu. Musim říct, že mě překvapilo, jak špatná Ariana byla:DD Brad, Ryan a Ian udělali z Jamie Lee Curtis druhou Sue Sylvester. Celkem mě to štve, protože těch dlouhých a nudných monologů už bylo dost. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Může to znít podivně, ale právě tenhle seriál lze považovat za plnohodnotnou náhradu ukončeného Glee. Rukopis tvůrců se nezapře, opět se zde jede na vlně absurdních postav v absurdních situacích. Dokonce to jde tak daleko, že normálně se chovající postavy tu působí otravně (Grace), a naopak, čím šílenější postava, tím více si získá vaše srdce (Chanel, Chad). Pravda, od Glee se to liší absencí zpěvu, který je ovšem nahrazen odpovídajícím množstvím krve, ale v podstatě tu větší rozdíly nenajdete. Snad jen, že je to ještě šílenější...v tom dobrém slova smyslu. ()

Galerie (625)

Zajímavosti (22)

  • Pete (Diego Boneta) měl zprvu být původem Američan, ale když tvůrce Ryan Murphy viděl, jak je na svůj mexický původ herec hrdý, změnil původ postavy na mexický a také změnil její příjmení z Diller na Martínez. (hansel97)
  • Lucien Laviscount se původně ucházel o jinou roli, kterou nedostal, ale tvůrci o něj stáli a tak přímo pro něj vytvořili roli Earla Greye. Pojmenovali ho po britském čaji Earl Grey. (hansel97)

Související novinky

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Reklama

Reklama