Reklama

Reklama

Malacostraca

Krátkometrážní / Horor
USA, 2018, 16 min

Obsahy(1)

Spisovatel Chris žije se svou ženou Sophií v domě u řeky. Potřebuje klid a inspiraci pro svou práci, ale poslední dobou prožívá podivnou krizi a děsivé vidiny, což dost znepokojuje jeho těhotnou manželku. Vše se navíc zhorší ve chvíli, kdy se jim narodí dítě. (SOLOM.)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od porodu to šlo s tímhle snímkem rapidně z kopce. Chápu nízký rozpočet, ale ta porozená zrůdička působí spíš směšně. Vzezření zrůdičky prostě kazí ( už tak špatnej ) celkovej dojem. V tomhle snímku možná vzhled zrůdičky není tak důležitej, přesto musí být výsledná ( průhledná ) pointa filmu hned každému jasná. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Období „očekávání“ bývá pro většinu páru šťastným, to však neplatí v tomto případě. Zatímco žena si své těhotenství užívá, on dostává krizi a všude vidí samé děsivé vidiny. Začne mu čím dál tím víc šplouchat na maják a to si přenese i do chvíle, kdy už je děcko na světě. Bylo vidět, že se tvůrci snaží navodit alespoň trochu přijatelnou atmosféru, jenomže s výběrem hlavního hrdiny si moc nepomohli, stejně jako se vzhledem gumového novorozeněte. Tohle mělo někoho vystrašit? Závěr se dal vskutku očekávat a nic extra nám tento snímek nenabídl. Takže v mém případě podprůměr. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Spisovateľ prežíva krízu nielen v oblasti tvorby ale začína trpieť preludmi čo znepokojuje jeho tehotnú družku... ()

Reklama

Reklama