Reklama

Reklama

Malacostraca

Krátkometrážní / Horor
USA, 2018, 16 min

Obsahy(1)

Spisovatel Chris žije se svou ženou Sophií v domě u řeky. Potřebuje klid a inspiraci pro svou práci, ale poslední dobou prožívá podivnou krizi a děsivé vidiny, což dost znepokojuje jeho těhotnou manželku. Vše se navíc zhorší ve chvíli, kdy se jim narodí dítě. (SOLOM.)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Období „očekávání“ bývá pro většinu páru šťastným, to však neplatí v tomto případě. Zatímco žena si své těhotenství užívá, on dostává krizi a všude vidí samé děsivé vidiny. Začne mu čím dál tím víc šplouchat na maják a to si přenese i do chvíle, kdy už je děcko na světě. Bylo vidět, že se tvůrci snaží navodit alespoň trochu přijatelnou atmosféru, jenomže s výběrem hlavního hrdiny si moc nepomohli, stejně jako se vzhledem gumového novorozeněte. Tohle mělo někoho vystrašit? Závěr se dal vskutku očekávat a nic extra nám tento snímek nenabídl. Takže v mém případě podprůměr. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Od porodu to šlo s tímhle snímkem rapidně z kopce. Chápu nízký rozpočet, ale ta porozená zrůdička působí spíš směšně. Vzezření zrůdičky prostě kazí ( už tak špatnej ) celkovej dojem. V tomhle snímku možná vzhled zrůdičky není tak důležitej, přesto musí být výsledná ( průhledná ) pointa filmu hned každému jasná. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Spisovateľ prežíva krízu nielen v oblasti tvorby ale začína trpieť preludmi čo znepokojuje jeho tehotnú družku... ()

Reklama

Reklama