Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Film vypráví o životě dvou výstředních hledačů s detektory kovu (Mackenzie Crook a Toby Jones), kteří tráví veškeré dny na zoraných a otevřených polích. Každodenní nudu kompenzují největší nadějí, že odhalí své životní bohatství, které jim zařídí spokojenost a pohodlnost do konce života. (Shr1nK)

Videa (5)

Trailer

Recenze (47)

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál překypující vtipem, originalitou a v neposlední řadě hlavně dvěma hlavními a skvělými výkony vskutku sympatických herců, které známe například z Pirátů z Karibiku a Harryho Pottera. Škoda, že seriál je tak krátký, protože na každé úsměvné dobrodružství nebo průser Lance a Andyho jsem si urychleně zvykl se moc těšit. Nicméně půlhodinová stopáž je vyhovující, protože díly na sebe navazují. Taktéž děkuji datel071 za titulky :-) ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejmilejší seriál všech dob. Kam se hrabou Friends. Skvělé dialogy, obsazení postav padnoucí jak želízka recidivistovi, občas jsem se kromě šklebu zasmál i nahlas a vlastně vůbec nevadí, že se skoro nic neděje. Moc mne potěšila Rachel Stirling a překvapila poměrně srozumitelná britská angličtina. Třetí série přidává ještě víc vztahových pnutí a hledání a je ze všech sérií asi nejvtipnější a nejlepší. Pokud Mackenzie natočí něco dalšího, budu jen rád. Nádherný oddech s dokonalou znělkou. I'll be your treasure... ()

Reklama

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová oddechovka a režijní debut Mackenzieho Crooka (Gareth z Kanclu), který si zde zároveň střihl jednu z hlavních rolí. Seriál ocení zejména ti, kteří si sami vyzkoušeli brouzdání po polích s detektorem a nenechali se rozhodit faktem, že mezi jejich nejčastější nálezy patřily očka od konzerv. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Ve světě ujetých, úchylných, přepřisprostlých, uječených, kozatých, nekorektních a šokujících komedy seriálů, jsou Detectorists společně s Moone Boy opravdovou ojedinělostí, především svým laskavým přístupem k divákovi. Geniální románová dvojka a parádní vedlejší postavy. Hlavně Becky a pan Bishop. Tuším, že z tohohle bude klasika. Titulní píseň výborná. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Tak příjemné pohlazení po duši a krásné o dvou ubžácích, že jsem se zabořil do polštáře a za chvilku jsem byl tuhý, jeden díl jsem sledoval s přemlouvání tři večery a s druhým jsem už seknul. Nic nepředvídatelného a s nadsázkou se tam neděje... 8/ . Do svých oblíbených seriálů si to rozhodně řadit nebudu. ()

Zajímavosti (1)

  • Jednu z hlavních postav - Lance Statera v podání Tobyho Jonese - vybavili autoři tak zvaným nomen omen (jméno, které vyjadřuje určitou charakteristiku nositele). Stater je totiž označení pro starověkou zlatou minci a běžně se takto označují i nejstarší maloasijské mince a také keltské duhovky nacházené i na našem území. (Klot)

Reklama

Reklama