Reklama

Reklama

Beetlejuice Beetlejuice

  • USA Beetlejuice Beetlejuice (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Snímek s názvem Beetlejuice Beetlejuice vypráví příběh tří generací rodiny Deetzových, které se po nečekané rodinné tragédii vracejí domů do Winter River. Život Lydie, kterou stále pronásleduje Beetlejuice, se obrátí vzhůru nohama, když její vzpurná dospívající dcera Astrid objeví na půdě tajemný model města a omylem se otevře portál do posmrtného života. V obou říších se rodí problémy a je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a rozpustilý démon se vrátí, aby rozpoutal chaos jemu vlastní. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (118)

Blazena 

všechny recenze uživatele

Původní zpracování se mi vykouřilo z hlavy; do nového jsem šel hlava nehlava; a pokud nepočítám pár epizod Wednesday, posledního Burtona jsem já hlava skopová viděl někdy před 15 lety. Šel jsem do toho proto s hlavou otevřenou a jasně, kolik hlav, tolik názorů. Ale ač jsem si někdy s chladnou hlavou připadal, že vejrám do zaprášené vitríny nějaké pouťové atrakce a ač nejsem hlavní cílovka (40+ nostalgik versus tweens), se zvrhlým potěšením mě tenhle v dobrém i špatném slova smyslu frankensteinovský produkt vlastně bavil. Sypu si popel na hlavu, někdy mi zkrátka asi stačí málo. Psí hlavu Burtonovi nasadím až někdy příště. Váš, BOB. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Na film jsem čekala drtivou většinu svého života, a že by vyloženě zklamal, to se opravdu říct nedá, ale hodit do filmu nádhernou Monicu Belluci a pak ji v podstatě vůbec nevyužít (mohli si ji nechat na třetí pokračování, ono těch dějových linek tam bylo už zadosti)? Nebo ani nevysvětlit proč třeba Lydia svého muže nemohla vidět (i přes závěrečné odhalení)? To zamrzí... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Väčšina stopáže oplýva skvelými vizuálnymi nápadmi, až má človek chuť zakričať, že Tim Burton je opäť v starej dobrej forme. No a ono je to pravda, nie že nie. Bohužiaľ dvojica scenáristov vo forme príliš nie je a ponúka množstvo jednoduchých vedľajších dejových línií, vo výsledku ale môžete mať pocit, že tu ani hlavná línia nie je a všetky sú len vedľajšie. Na to, akými nápadmi nás Burton ohuruje, ponúka až príliš jednotvárne finále a asi nikoho neprekvapí, že všetko sa vyrieši až príliš jednoducho. ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Z posledních Burtonových filmů je "Beetlejuice Beetlejuice" určitě tím, který má největší grády. Divákům, jenž mají rádi původní film, bych tedy návštěvu jeho pokračování rozhodně doporučil. Dost mě překvapilo, když mi moje sedmiletá dcerka sama od sebe řekla, že ji "Beetlejuice Beetlejuice" bavil víc než "Já, padouch 4" a "V hlavě 2". ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tim Burton se viditelně probral z kreativního kómatu a v mnoha scénách je stejně hravý jako kdysi. Pokračování po 36 letech tak nedělá prvnímu dílu ostudu a je dostatečně zábavné po celou dobu trvání. Škoda, že podobně vynalézavá nebyla i práce scenáristů. Jinak žádné překvapení, nejlepší jsou ti, co u toho byli i minule: Danny Elfman, Michael Keaton, Catherine O'Hara a Winona Ryder (70%). ()

Galerie (45)

Zajímavosti (7)

  • Beetlejuice 2 byl plánován hned poté, co se první film dostal na velké plátno v roce 1988. Mnoho režisérů a scenáristů bylo v té či oné době k projektu připojeno, ale nic se nedostalo dále než do fáze psaní scénáře. (KGBelik)

Související novinky

Zlatého lva v Benátkách získal Vedlejší pokoj

Zlatého lva v Benátkách získal Vedlejší pokoj

07.09.2024

V sobotu 7. září proběhlo slavnostní zakončení 81. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. Jednu z největších evropských filmových událostí roku otevřel 28. srpna nejnovější počin Tima… (více)

Z Michaela Keatona bude Michael Douglas

Z Michaela Keatona bude Michael Douglas

06.09.2024

Oblíbený herec Michael Keaton (Birdman, Batman) poslední dny a týdny tráví zejména mediální propagací svého nejnovějšího snímku Beetlejuice Beetlejuice v režii Tima Burtona (Dumbo, Sirotčinec slečny… (více)

Reklama

Reklama