Reklama

Reklama

Vzkaz v láhvi

  • Dánsko Flaskepost fra P (více)
Trailer 3

Po osmi letech strávených v Severním moři doputuje tajemný vzkaz v láhvi až na stůl kriminálního Oddělení Q, které se specializuje na staré nevyřešené případy. Detektiv Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) a jeho asistent Assad (Fares Fares) jsou vtaženi do temného případu vraždícího psychopata, sektářské víry a unesených dvojic sourozenců, jejichž zmizení nikdo nehlásil. Jen co detektivové začnou záhadu rozplétat, věci se dají do pohybu v ďábelském tempu. Třetí díl krimisérie podle bestsellerů Jussiho Adler-Olsena navazuje na to nejlepší z tradice severských detektivek a díky režii Hanse Pettera Molanda tentokrát dojde i na černý humor. (Aerofilms)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (440)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč si nás ta láhev našla, Carle?" Abyste mě společně pobavili. Assade. A chvílemi vám to i šlo - tedy v rámci možností severského dramatu o unášených a zabíjených dětech. To téma samo osobně mi nepřipadá příliš zábavné, ale křivohubý Carl s kodaňanem Assadem mě bavili svými debatami o víře, spoléháním se na Boha při křížení cesty vlaku a samozřejmě poznámkami o tom, že kouření a homosexualita jsou zlozvyky. Bylo to zkrátka dramatické, ale občas se u toho dalo zasmát a to mám rád. Heli, Bravo, Whiskey, končím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet DKK 39,5miliónaTržby Celosvetovo $9,396,000▐ miestami priam delikátna atmosféra, napätie, ale ako celok to má rovnaké neduhy ako predošlé diely, niekedy sa to fakt bije zo strašnou naivitou, režisér nedokáže tomu dať lepší dejoví prechod bez toho aby nepoužíval klasické obohrané klišé, herci fajn /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

Lenchik 

všechny recenze uživatele

Prijemne vyvrcholenie detektivnej trilogie a este lepsi film nez Zabijaci ci Zena v kleci. Pacilo sa mi spojenie roznych nabozenstiev vo filme vratane moslima a ateistu, castokrat az humorne posobiace dialogy o viere, ktore neskodia, praveze su zaujimavou vsuvkou k zamysleniu medzi akciou a stupnujucim napatim. Akcna scena s vlakom bola TOP, to sa nevidi len tak:) Napriek dlzke filmu sa clovek naozaj ani na moment nenudi. K dokonalemu zazitku vyrazne dopomohla hudba a skvela kamera. Fantasticke krimi. Vivat severska kinematografia! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Vzkaz v láhvi" je mým prvním střetnutím s Q-sérií; "Ženu v kleci" i "Zabijáky" jsem sice zaregistrovala (vzpomínám si na plakáty visící v metru), ale pak jsem je úplně vypustila. Chyba! Poslední ze tří doposud existujících adaptací mě příběhem i postavami uchvátila natolik, že jsem si po příchodu z kina okamžitě zkoukla oba předchozí díly a napjatě očekávám díl čtvrtý. Změna režiséra je zpětně znát, ale náboženský fanatismus a Carl s Assadem prostě fungují.;-) ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Napotřetí tým šlape ještě lépe. Funguje už i Carl a Rose, nikoli jen Asad. Co se tentokrát opravdu povedlo, to je perfektní padouch. Nicméně, proti knize je film značně přeoraný a dějově slabší, měkčí, a vedení příběhu mě nefascinovalo zdaleka tolik, jako v prvních dvou filmech. Stejně se mi ale severské depky neště nepřejedly. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy otec unesených dětí stojí v otevřených dveřích vlaku, je ve dveřích na konci vagónu, při prostřihu (záběrů) z helikoptéry ale stojí na druhé straně vagónu (vepředu). (SsgtJira)
  • Ještě před natáčením byl film prodán do více než 15 zemí. (freelex)
  • Film se natáčel v oblasti Romo, v Dánsku. (herr_carter)

Reklama

Reklama