Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Boj s obrími červími graboidmi pokračuje po tretíkrát a je opäť obohatený o nový vývojový rozmer týchto tajomných tvorov. Celý film stojí hlavne na postave Burta Gummera, nekompromisného lovca graboidov známeho z predchádzajúcich dielov, ktorý tu dostal priestor ako nikdy predtým a stal sa ústrednou postavou. Oproti dvojke je trojka trošku menej zábavná, nie že by sa o to nepokúšala, ale tentokrát ide skôr o trochu "násilný" humor za každú cenu. Trochu pokrivkávajú aj špeciálne efekty, z ktorých je zjavne cítiť nižší rozpočet. Aj napriek menšiemu kvalitatívnemu poklesu je to však stále solídne béčko. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tady měli podle mě tvůrci přestat. tohle je asi poslední dobrá možnost, jak použít původní nápad a nebýt trapnej a nudnej. Všechno pozdější jsou už sračky. Ale tady to ještě ujde, přestože osvědčenýmu vývoji děje z prvních dvou dílů se nevyhnuli. Ale jak říkám, tohle mělo být poslední dílo užívající slovo graboid. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie komediálneho horroru "Chvenie" je celé pod taktovkou neurotického militantného fanatika Burta Gummera. Vracia sa z Agentíny, kde posôbil ako lovec graboidov, späť do malého mestečka Perfection v Nevade. Prichádza na miesto, kde to všetko pred jedenástimi rokmi začalo. Musí tam opäť zviesť neľútostný boj s nevypočítateľnými prehistorickými netvormi. Tento krát to bude zasa o niečo náročnejšie. Burta Gummera však len tak niečo nezaskočí. Táto svojrázna postavička, s knírom a šiltovkou Atlanta Hawks, mi bola vždy sympatická, preto ma potešilo, keď sa stal ťahúňom filmu. Povýšil na hlavného hrdinu. *** ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Chvění 3“ není propad v sérii, je to jen prostě dáno tím, že snímek až moc opakuje to, co bylo doposud viděno, jen se snaží o to, aby to bylo místy trochu větší. Jenže humor zde nefunguje tak, jako fungoval doposud a u filmu se budete sát docela málo, což je asi největší škoda. Ten film by měl být zábava, ale „Chvění 3“ je takové utahané a celkově nevyniká ani v sérii, ani v žánru béčkových komedií. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Napřed jsme přišli o Kevina Bacona. Nyní už i Freda Warda. Bohužel. Michael Gross / Burt bohužel nedokáže utáhnout film na svých bedrech. Přijemný potěšení rozhodně je v podobě "upgradovanejch" graboidů. Bohužel ale film znatelně ztrácí oproti předchozím dílům. Je to trochu už vaření z vody. Ta originalita jedničky a vtipnost dvojky již vymizeli. Ačkoliv se všichni snaží. Film bředne v průměru. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama