Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak blbé a strelené, až ma to miestami trocha pobavilo. Melisu McCarthy nemám rád, ale musím uznať, že jej takéto postavičky tvrdých a cynických žien idú veľmi dobre, takže miestami sranda bola. Len škoda, že tu jej partner (Peter Dinklage) nedostal viac priestoru, zišlo by sa viac doťahovačiek medzi nimi. Preto len slabší priemer. 55/100 ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, poslední dobou se na nás z Hollywoodu řinou samé nedodělané komedie. Opět tu máme takový nedodělek - místy je to celkem povedené a zasmějete se, ale jindy je to naopak přehnané nebo prostě nefungující a kazí to výsledný dojem, což je škoda. Zpracování a herecké výkony jsou bez problémů, takže další průměr, ale už to začíná omrzovat, 3* ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Boli to divoké roky. Naše telá stále boli jedno." Mám rád absurdný humor a Šéfka ho obsahuje veľa, takže som sa napriek klišé scenáru slušne bavil. Svoje určite vykonali aj producenti Adam McKay a Will Ferrell. Nielen pouličná bitka – film obsahuje viacero ďalších podobne kurióznych humorných pasáží, ktoré sú strelené a WTF presne do takej miery, ako zbožňujem (plán, ako sa dostať do budovy). Všetko ostatné je hrozné, vrátane morálneho ponaučenia, ktoré tvorcovia zrejme mysleli vážne. Trocha ako Výmena s Eddiem Murphym? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jo, proč ne....takový je současný trend amerických komedií. Lacinější humor, nějaké to kurvování, nějaké ty koule, nějaká vagína a tak dále. Já s tím nemám sebemenší problém...ba naopak. Melissa McCarthy (přiznám se, že bych jí nepoznal) je v kurzu, Kristen Bell to pořád sluší, Peter Dinklage vždycky podrží....nechtějte víc než jednoduché pobavení a vše bude v pořádku. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se další TVŮRČÍ spolupráce manželského páru Falcone-McCarthy bál, přestože trailer sliboval výrazné zlepšení od jejich první trapné tragické Tammy. Je to celkem svěží a svižná komedie, která se nepřekvapivě celá motá kolem Melissy, ale tu já mám rád, takže mi to nevadí. Není to nic vyjímečného, ale upřímně jsem se bavil i zasmál a nebýt té klasické moralizující části možná je Boss ještě lepší. Každopádně vtipná dobře natočená komedie. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu (Illinois) a v Georgii na místech Atlanta, Clayton State University v Morrow a na Agnes Scott College na 141 E. College Avenue v Decatur. Natáčet se začalo v březnu 2015. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno