Reklama

Reklama

Mike i Dave sháněj holku

  • Česko Mike i Dave shánějí holku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tento film byl natočen podle skutečných událostí. Nečekejte ale žádné soudní drama, osudy válečných hrdinů nebo, nedej bože, životopisný film nějakého politika či excentrického umělce. V tomto případě se jedná o katastrofickou komedii, protože vypráví příběh bratrů Mikea a Davea Stangleových (Zac Efron, Adam DeVine), kteří byli vždy skálopevně přesvědčení o tom, že jedině oni umí rozjet na rodinných setkáních tu pořádnou zábavu. A to ať už se jedná o svatby, narozeninové oslavy, pohřby apod. Ostatní přímí účastníci těchto rodinných událostí to rozhodně viděli jinak. Hlavně proto, že příspěvek obou bratrů ke společné zábavě většinou, vlastně vždycky, končil nějakou naprostou katastrofou: rozsáhlým požárem, těžkými zraněními, infarkty, demolicí slavnostní tabule apod. A tak když jejich sestra (Sugar Lyn Beard) začne plánovat svatbu na Havaji, nastane pochopitelné zděšení a milí bratři dostanou od rodičů podmínku. Na svatbu si musí sehnat partnerky, které je udrží na uzdě. Make i Dave proto začnou přes internet shánět holky, které by je doprovodily na havajskou svatbu jejich sestry. Takové nabídce odolá málokteré dívčí srdce a tak se jejich nabídka rychle rozšíří. Mladí flamendři tajně doufají, že si vyberou dvě slušné dívky a sami si pak užijí divoké dovolené. Ale tvrdě se přepočítali, ze slušných dívek se vyklube nekontrolovatelné dívčí duo (Anna Kendrick, Aubrey Plaza), které jim nejen vytře zrak, ale dokonce je předčí i ve flámování a katastrofách všeho druhu. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (183)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnoha dalších amerických vztahových romantických komedií, ve které nejedna postava projde niterným zvratem, protože si prostě řekne, že už to takhle dál nejde a musí se změnit, mě ve výsledku kupodivu celkem pobavila. Když člověk pomine přes sebe se třískající klišé ve scénáři a jednání herců, odsune mozkové buňky lehce stranou a ignoruje otravně hrajícího Adama DeVina, tak jde o slušnou zábavu, které jednoznačně vévodí masážní scéna. Zkrátka nenáročně strávená hodina a půl, která se sice vypaří hned po zhlédnutí, ale i tak pobaví. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Efrona jsem si po období HSM, kde jsem ho nemohl vystát, začal fakticky "oblibovat" a po skvělém oddechovém We Are Your Friends žeru každou jeho novotinu. Většina z nich se drží nad vodou už jen kvůli tomu, že se jako starší naučil doopravdy hrát a bavit tím správným směrem, některé kousky však zůstávají kdesi na dně. Mike a Dave jsou jedním z nich. DeVine vypadá na první pohled jako nafoukaný ranař ze střední a pár let v mých očích asi ještě takto posečká. Plus Kenndricková zde byla superotravná. Až se zase budu jednou nudit během nemoci, vyberu si snad lepší pokoukání. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak trapné a nechutné, jak většinou komediální filmy se Zacem Efronem bývají, takže mě to překvapilo. Navíc jsem se u toho i nasmála, místy mi to přišlo hezké a dojemné. Moc se mi líbila postava, kterou si zahrála Anna Kendrick svým způsobem byla asi nejnormálnější. Pár scén bych pozměnila, pár vyškrtla úplně, ale jinak se na to koukat dalo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Malo to neskutočný potenciál. Ale kto by ho rozvíjal na vydarenú letnú komédiu, keď v dnešnej dobe stačí tak málo, aby sa divácka obec rozosmiala. Takže z toho vyšla nemorálna, hrubá slapstickovka, kde sa humor drží na nižších polohách kvality a kde celú situáciu zachraňuje záverečná svadba a niekoľko dobrých hlášok. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Další skvělá komedie, u které sice člověk nemůže čekat inteligentní příběh, ale skvělé vtipné scény tam jsou skoro pořád. Efron tam sedl, ale Devine se pro tu roli asi přímo narodil, protože některé jeho komické výrazy, rozhovory a akce byly prostě naprosto dokonalé. Kendrick jako úplně blbá, vymaštěná holka tam taky dost sedla a já jsem se u toho prostě bavil. Příběh byl okej, jeden menší rozvrat na konci tam byl, a komediální happyend taky. Scéna s masérem je jedna z nejvtipnějších scén, co jsem kdy v komedii viděl:D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Když Mike (Adam Devine) nakreslí do písku čáru, tak jde za ním žena v bikinách, jenže při prostřihu z druhé strany po ni není ani vidu a přitom neměla dost času odejít nikam jinam. (Patrik256)
  • Natáčení probíhalo v Honolulu a Oahu na Havaji. (ČSFD)
  • Ve scéně kdy se Alice (Anna Kendrick) vrhne na Dava (Zac Efron) na stole, jde vidět v jednom záběru, že má na nohou žabky, i když předtím žádné boty neměla. (moznazitra)

Reklama

Reklama