Reklama

Reklama

Zpívej

  • USA Sing (více)
Trailer 8

Podnikavý koalí chlapík jménem Buster Moon má poslední šanci zachránit divadlo, které zdědil po svém otci. Všechno vsadí na jednu kartu, na velkolepou talentovou pěveckou soutěž, jakou svět ještě neviděl. A stejně jako je pestré složení zvířecích soutěžících, je pestrý i jejich repertoár, který se rozpíná od Franka Sinatry po Lady Gaga. Možná by ta Busterova talentová show nebyla tak velkolepá, kdyby se jeho věrná sekretářka slečna Crawlyová (chameleónka s velmi neposednýma očima) nespletla ve výši finanční odměny pro vítěze na letácích, jimiž pak zaplavila město. A tak se v den soutěže před Busterovým divadlem dlouho před jejím zahájením vytvoří dlouhatánský had snílků, kteří věří ve vítězství. Mezi nimi čekají i očividné talenty, jimž ve hvězdné kariéře dosud bránil osud. V případě opičáka Johnnyho má podobu jeho otce, proslulého gangstera, který synův zpěv neuznává, protože banka se s ním vykrást nedá. Rosita je zase tak zaměstnaná řáděním svých malých prasátek, že si může zpívat maximálně v kuchyni u dřezu, a hlasově dokonalá slonice Mína ze sebe před lidmi nedokáže vydat ani hlásek. Jenže když máte sen, měli byste za ním jít, i kdybyste měli při svém snažení na chvíli padnout. Jak říká Buster Moon: „Na tom, že dopadnete na dno, je nejlepší to, že dál už vede cesta jenom nahoru." (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 8

Recenze (276)

Handle 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem čekal mnohem větší pecku. Není to špatné, ovšem je to příliš dětské (víc než by muselo být) a humor šel tím pádem zcela mimo mě. Doufal jsem, že to bude více parodovat talentové soutěže a že se to tak nějak celkově více odváže, ale o tom nemůže být ani řeč. Škoda, výsledek je poměrně tuctový, ačkoli potenciál byl obrovský. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nebyť silnej druhej polovice ( resp. záverečnej šou ), nemrzelo by ma ohodnotiť to nižšie. Tento animák totižto spočiatku stroskotáva na prílišnom vlezdoprdelkovania a to či už malým alebo veľkým divákom. Vznikajú z toho nudné až trápne momenty. Nakoniec ma to ale predsa dostalo, aj keď už bolo takmer neskoro. Nabudúce zrejme nebudem taký trpezlivý a vľúdny. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Veskrze neškodná záležitost ze stejného univerza, jako bylo Zootropolis. Příběh je hodný animovaného filmu pro děti, tzn. blboučký a předvídatelný s trochou vtípků, animaci už dnes snad nikdo ani nehodnotí, takže dobrý. Pro někoho jsou přidanou hodnotou písničky, takže vyšší hodnocení chápu, nicméně s mými 100kg mě na vařené nudli nikdo neutáhne, takže nekompromisní 3*. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům Já Padouch to tentokrát úplně nevyšlo a ačkoliv se jim opět povedlo vytvořit roztomile vypadající svět lahodící diváckým očím, nepodařilo se jim ho již bohužel naplnit chytlavým a zajímavým příběhem a tak děj často ztrácí atraktivitu a divákovu pozornost. Premisa zvířecí pěvecké soutěže je velmi atraktivní, nicméně se nedočkáme animované parodie na Superstar a místo toho nám tvůrci předhazují rádoby dojemný příběh o záchraně skomírajícího divadla, který po emoční stránce nefunguje a povedených vtipů není tolik, aby snímek zcela zachránily. Oceňuji, že tvůrci nešli na jistotu a neprezentují nám jen další nenáročnou animovanou blbinu a pokusili se o něco v rámci možností hlubšího, ale pokus jim nevyšel a tak Zpívej i přes prvotřídní hlasové obsazení brzy upadne v zapomnění. ()

Womanizer 

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsou hl. postavami všechna zvířata, ale v antropomorfní podobě a s lidskými pocity a reakcemi. Jejich počet je velmi rozmanitý: koaly (hlavní postava), sloni, gorily, psi, žirafy, atd. a dokonce i kalamáry. Jejich obličeje jsou velmi lidské. A městská atmosféra je lidská: budovy, ulice, auta a provoz. Příběh je poměrně zajímavý. Hlavní postava, koala, organizuje pěveckou soutěž pokusit se obnovit starou prestiž svého krásné divadla. To se setkává s několika problémy včetně povodnem, která zničí divadelní budovu mezitím. Ale pomocí přátelství a pomocí veřejnosti představí krásný koncert plný hitů z lidského světa, který nám lidem pořádně hraje na strunu. Díky posledním 15min. 80% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu zazní přes 80 hudebních hitů od 40. let minulého století po současnost. (filmsim)
  • S dĺžkou 110 minút doposiaľ najdlhší film produkčnej spoločnosti Illumination Entertainment, zároveň prvý bez ľudských postáv. (beso74)
  • Během závěrečné show Mike zpívá píseň „My Way", v originálním znění od swingové legendy Franka Sinatry. Ve skutečnosti je herec Seth MacFarlane známy svým přesvědčivým ztvárňováním Sinatrových písní a napodobováním jeho hlasu. (Endavour)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama