Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

filmfanouch odpad!

všechny recenze uživatele

Není to vtipné, není zábavné a vždycky když se tam někdy objeví zajímavý hosté (Kohák, David, Cífka) tak toho vůbec není využito a Ali a jeho banda z nich dělají hlupáky. Je mi líto, že tímhle děcka tráví svůj čas a poté ani nedokážou dokoukat Gran Torino. Jo budoucnost dnešních děcek vypadá skvěle :( ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, co jsou televize schopné pustit do éteru. Při hraní s přáteli se člověk obvykle baví (i když v tomto složení se i o tom dá pochybovat), ale natáčet to a vydávat to za televizní pořad? Pro nezúčastněné to je většinou nuda a trapnost. Právě tyto dvě věci jsou jedinou náplní tohoto "díla". Snad nikoho na Primě nenapadne pokračování - Pijeme s Alim - natáčení, jak se tahle banda exotů ožírá... ()

Reklama

HArna odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě nedívatelný pořad o sračkách. Já chápu, že náctiletí se v nečem bavit musí, ale tohle nechápu. Kdybych byl o 7let mladší, měl by to být asi pořad pro mě. Stejně by nebyl, některý scénky jsou fakt dost trapný, navíc poskládaný s Youtuberů, což nemuselo být na škodu, ale tady to nepřináší žádnou přidanou hodnotu - 10% ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že svůj patnáctistý komentář si nechám na nějakou perličku, ale po zhlédnutí tohoto pořadu jsem prostě nemohl jinak a musím hned poslat tuto neskutečnou pitomost do odpadu! Ona to vlastně je perlička - ubohoučký pořad o ničem a rád bych konstatoval, že také pro nikoho a brzy zmizí do propadliště trapných zbytečností. Je mi zle ze sledování tupých, trapných a sprostých (jak to, že je odpoledne v televizi tolik sprostých slov!) domácích klipů několika ubožáků. Pořad svou trapností hluboko pod úrovní domácích videí, který mi znechutil sobotní odpoledne. Ještě, že mohu alespoň někam přepnout nebo televizi vypnout. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nebesky špatný, dokonce tak, že to ve mě evokuje potřebu chopit se nejbližšího kovového předmětu a pokusit se ho rozkousat a bít se s ním do hlavy zároveň, tady se nepovedlo NIC, účinkující jsou zoufale nevtipní (jestli jsou taková i jejich sólo youtubácká videa netuším, s čestnou výjimkou Martina Roty, ale než to jít zjistit, to si raděj nechám vytrhat všechny chlupy na rukou. Po jednom), "zábava" je nulová tak dokonale, že z toho bylo trapně i mě a dokonalý vrchol zmaru je titulní Ali, který na mě už za časů Score působil jako někdo, kdo se snaží okopírovat level TV, aniž by měl kouska vtipu, charisma, či schopnosti zaujmout. A hle, ono mu to zůstalo! Co je ovšem na tomhle pořadu nejzajímavější, je fakt, že ho někdo v téhle technicky poloamatérské a intergalakticky nudné podobě odsouhlasil do tv vysílání. ps: vydržel jsem dvě epizody, jsem hrdina! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama