Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (453)

bourec 

všechny recenze uživatele

Bude to patlalka.Její řachanda byla kravina,a ani tenhle její druhej film neni nic moc.Nejzábavnější,a hlavně takový vodlehčený scény byly z hor,a pak s Ondrou Sokolem,jinak spíš všemu podobná romantická limonádka.Ale obsazení ženskejch rolí pěkný,zato chlapi se moc nepovedli.Viděno,a zapomenuto.40%. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Už toho mám dost - tohohle typu českých komedií. Budu tedy nemilosrdný jak katova sekyra při dopadu. Jaké to bylo? Debilní, afektované, přeslazené, nevtipné, nedojemné, nelogické, nereálné, trapné ... výčet přídavných jmen může pokračovat dál, já však už skončím a dodám ještě - dabované. Ano. Tohle všechno tenhle film je. Ano asi nejsem Mařka, která sní o tom, že si vezme developera s meďourem, který ji letadlem odveze do Itošky, kde se jí konečně zmocní a jako správný samec jí to udělá ve sprše v kalhotách a košili... (předpokládám, že několikrát!). A kdyby snad developer nebyl to pravé, je tu doktor z hor, který netouží po něčem jiném, než po svobodné matce. Ten nemá meďoura, ale v kufříku Panadol ! No nevím, ale pohádkoví princové dříve měli mnohem větší charisma než tito syntetičtí panáci. Už dlouho se čas u filmu tak pomalu nevlekl jako zde. A už dlouho jsem od půlky neuvažoval rovnou o odpadu. Jenže film měl jedno plus. Táňu. Táňu já rád. Pro Táňu všechno a tak jsem se rozhodl pro jednu jedinou hvězdičku. Už naskočily závěrečné titule, když na scénu přišel Leoš... Aůůůůůúúúúúúíííí. Opět jsem zaúpěl a řekl jednoznačně , NE. Tohle je prostě na odpad... Hrůza, děs běs! ODPAD ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Klára Issová moc fajn, Táňa Pauhofová roztomilá. Zbytek drhne. Česko-slovensko-polský snímek režisérky Marty Ferencové se pokouší o romanci a komedii, nejde mu však ani jedno. A znovu naplno ukazuje bolesti tuzemského filmu. Chybí vtip, chybí pointa, chybí solidní příběh. Tyhle neprovdané třicátnice sice makají v knihkupectví, ale mezi chytrými knížkami asi často nepřespávaly. Hledají chlapa, ale jdou na to prapodivnou cestou. A mužské pokolení u toho dostává za uši, dvojice vesměs stírá opačné pohlaví a občas se to i podaří. Jindy ale hrubě ne. Beru, že přijít s něčím novým, je v daném žánru sakra obtížné. Ale vždy nějaká aspoň trochu snesitelná cesta existuje. Tady se leccos tříští, dialogy tahají za uši, ale především mnohé situace, do kterých se naše hrdinky dostávají, jsou na úrovni německých televizních omylů. Navíc produkce sáhla hned po třech Polácích a dabing se zrovna nepovedl. Přitom třeba takový Michal Dlouhý je pořád štramák, prachatého developera by zvládl bez potíží. Naštěstí je vše barevné, zářivé, pozitivní, kámošky by jedna druhé věnovaly klidně i obě ledviny. PS: Divoký sex působí maximálně úsměvně. A gay pochopitelně nechybí. Dvě až tři hvězdy.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klára Issová jako kráska? No to mi poser hrábě. EDIT 18.5. 2017 po zhlédnutí díla: Hrozně by to chtělo být vtipné, a hodně to nejde. Asi jako v Románu pro ženy a Bestiáři. Proč se nemůžu zbavit pocitu, že cílovou skupinou měly být jenom ŽENY? Protože chudák ten doktor, aby se z toho posral, to mu ani za občasné chvíle vášně nestojí. Povedl se i Vaněk a Kostelný, hodně se ale nepovedl dabing, který ústy Jiřího Dvořáka a Jana Šťastného zní příšerně uměle, jako v německé telenovele na TV Barrandov. Na druhou stranu, jako svižná vztahová a netrapná (!) komedie to funguje výborně. Táňa je rozhodně nejpěknější, co jsem ji kdy viděl, a smekám i před Issovou. Hroznou roli měla Hřebíčková :) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsem si zadal na ulozto romantické komedie a tohle mě vylezlo mezi prvního tak jsem to zkusil a nebylo to špatné. Určitě je to lepší než minimálně tyhle 3 zrůdnosti (Špindl, Špindl 2, Ženská Na Vrcholu) a našel bych klidně i další. Několikrát jsem se zasmál což je úspěch romantika funguje (proto mě přijde nedořešený ten konec s tím Jakubem) a celkově to zapadá. Bohužel od toho porodu mě přijde , že se kvalita zhoršuje nahozují se umělé zápletky (dva homosexuálové a jejich hádka kvůli masu,chlápek co má rád kámošku Lindy a není schopný jí to říct,linka s učitelem ) a konec je nedořešený celou dobu jsem čekal, že se k ní vrátí a nic místo toho ona začne chodit s lékařem jen kvůli tomu, že jí vyléčí děcko. Nějak jsem tam nepostřehl nic co teda naráží na Frozen (pokud je myšlen ten animák a ne ten horor) . 60 procent ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Scény na záhrade rodičov, keď skladajú detskú postieľku a Martin (Ondrej Sokol) s Edom (Ľuboš Kostelný) maľujú izbu pre Martinove deti, nakrúcali v marci. Listy na stromoch dostali zelenú farbu až v postprodukcii a keďže boli štyri stupne nad nulou, herci tesne pred ostrou klapkou, cmúľali v ústach ľad, aby sa im z nich pri rozprávaní neparilo. (monalisa69)

Reklama

Reklama