Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (451)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Lovestory, ktorá sa snaží svojim prevedením tváriť aká je moderná a poddajná dnešnej dobe, ale ten príbeh bol viacmenej dosť strojený - akoby vystrihnutý z Rosamunde alebo Inge, samozrejme to celé krížené s inovatívnym štýlom amerických romantických komédií. Príbeh ako taký možno pôsobí na prvý pohľad naivne, ale keď sa tak zamyslím, tak v tom bol kus pravdy. Presne na takých povýšeneckých hajzlíkov s nafúknutým egom väčšina žien letí, bez ohľadu na to, ako arogantne s nimi jednajú. Je to v podstate na zamyslenie... No a neviem či mám len ja taký dojem, ale zdá sa mi, že moderný film bez homosexuálnej postavy už akoby nemohol ani vyjsť na svetlo sveta. Ale tak, celkovo aj tá zápletka nebola v podstate nič extra. Akurát na tú Táňu sa naozaj dobre pozeralo... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klára Issová jako kráska? No to mi poser hrábě. EDIT 18.5. 2017 po zhlédnutí díla: Hrozně by to chtělo být vtipné, a hodně to nejde. Asi jako v Románu pro ženy a Bestiáři. Proč se nemůžu zbavit pocitu, že cílovou skupinou měly být jenom ŽENY? Protože chudák ten doktor, aby se z toho posral, to mu ani za občasné chvíle vášně nestojí. Povedl se i Vaněk a Kostelný, hodně se ale nepovedl dabing, který ústy Jiřího Dvořáka a Jana Šťastného zní příšerně uměle, jako v německé telenovele na TV Barrandov. Na druhou stranu, jako svižná vztahová a netrapná (!) komedie to funguje výborně. Táňa je rozhodně nejpěknější, co jsem ji kdy viděl, a smekám i před Issovou. Hroznou roli měla Hřebíčková :) ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

WTF? To mi vážne chcú nahovoriť, že keď má dievča 15 ide jej o TO a keď má 35 ide jej o TO? Neverím. A to klišé o bohatom krásavcovi... to si už mohli odpustiť. A čo tak monogamný vzťah na celý život, pani Urbaníková? Čo tak rekonštrukcia nefunkčného manželstva? Neprišlo mi to vtipné, je mi z toho smutno. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletka je docela banální a vypráví o partnerských vztazích tří přátel, kteří to mají trošku smůlu ve výběru protějšků. Určitě mě překvapilo, že se film nevydává typickou cestou podobných komedií s přehnaným scénářem, ale naopak vystihuje vtipnou formou dnešní realitu vztahů, občasnou naivitu žen a typický charakter chlapů. Ano, občas jsou tu vyloženě céčkové scény odpadu, ale ve většině případů je to zábava, tvrdší vtipné hlášky fungují a nikdy mi nepřišlo, že je to přes čáru na hranici těch nejstupidnějších českých komedií. Co mě nejvíce iritovalo, byli nadabovaní herci v mužských rolích, kteří figurovali v životě hlavní hrdinky, neboť působili jako herečtí amatéři. Většina postav v určitých momentech lezla na nervy i díky tomu, jak se v některých situacích chovala. Rozhodně jsem čekal velký provar, ale když to celkově vezmu, tak to dopadlo nad očekávání......6/10 ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Možná ne tak špatný, ale především určený spíše pro ženy okolo čtyřicítky, které tady mají obyčejnou hrdinku zamilovanou pro změnu do pohledného manipulujícího boháče a doprovodný komparz jim dělají dva buzeranti. V pointě filmu se jich zřejmě plno uvidí nebo by se chtěly vidět.. Místy mi to přišlo i jako trochu nepovedená parodie na Pretty Woman, ale to bude spíše tím obsahem. Když se k tomu sejde moje neoblíbená Pauhofová, která se v každém filmu svlíkne (tady tomu není jinak) a vlastně žádná další sympatická postava, tak nemůžu jinak. Letní kino ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • Dejová linka so psychiatrom (Leoš Mareš) a Edom (Ľuboš Kostelný) bola oveľa rozvinutejšia, no kvôli tomu, aby film netrval dve hodiny, sa jej Eva Urbaníková (autorka predlohy) s Martou Ferencovou (režisérka) museli vzdať. Scény s Leošom Marešom boli ale tak podarené, že dve uchránili a dali ich aspoň pod titulky. Ak by ste videli všetky, dozvedeli by ste sa, že ten škaredý pes, ktorého si vzal Edo z útulku, dostal meno Leo a ako natruc, odmietal jesť mäso. (monalisa69)
  • Film sa nenakrúcal lineárne. Úplne prvá scéna, ktorá sa natáčala za Prahou v Dolných Počerniciach, bola tá, kde Linda (Tatiana Pauhofová) s Vandou (Klára Issová) sedia na plote pri jazere a zapíjajú sklamanie z Ríma. Hneď potom spadne Vanda z loďky do vody, ale tú ešte predtým skontrolovali dvaja potápači, aby Klára nespadla na niečo ostré na dne a neublížila si. (monalisa69)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno