Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

V téhle firmě, která prodává potravinové doplňky pro lepší erekci (viď, Hulku), se děje něco divného. Aha, to jen Fran Kranz na slova lásky své milé nevhodně odpověděl... Ale situace se významně zhorší po nástupu nového šéfa Maxe, který hodlá tuhle firmu zefektivnit o sto procent. Nenáročná upírská komedie, která je zábavná zejména ve druhé polovině, kdy začnou padat hlavy. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní upírská oddechovka bez ambicí dělat cokoli nějak netradičně či svojsky (za tímto účelem doporučuji navštívit loňský Nový Zéland). Přesto, anebo právě proto ve výsledku velmi nenáročný, ale také velmi příjemný, koukatelný a sympatický film. Bavil jsem se, smál jsem se. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Fajnová hororová komedie, za každou aspoň dobrou jsem rád. Bloodsucking Bastards mají fajn herce v zábavně otaggovaných postavách a super finále, bohužel začátek není horor, což by vůbec nevadilo, bohužel ani moc komedie, takže mě nebavil dost no to, abych se zasmál. Dost škoda. V rámci upírské HK Bastardi scénáristicky nestíhají loňské Temnoty, přičemž kvalitativně bych je přiřadil třeba ke Smithovu workshopu Izolace, ale to už zase trochu jinde jsme. Dá se to, ale pecka do total výsměchu to není. 75% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

58%??? Já už vážně netuším, co by ty zdejší hvězdy chtěly.Od Bloodsucking Bastards nemůžete čekat nějaký akční nářez, drtivou většinu stopáže to je nahuštěná dialogovka plná neskutečný hlášek a výtečných hereckých výkonů.Celou stopáž jsem si myslel, že se koukám na anglickej film, protože to bylo úplně přesně tak stylizovaný.Černý humor, fekál, kancelářský zevl atd.Občas sem si připadal, jako když sleduju upíří Ajťáky.Ze začátku je pravda mi sice chvilku trvalo, než sem přistoupil na tu hru bez akce a plně si začal užívat jen dialogy, ale díky bohu herecká dvojice Fran Kranz/Joey Kern naprosto famózní herecký výkony.Takhle si přesně představuju herecký umění , takhle má vypadat osobitý herecký styl.Kranz mě dostal už ve výtečně Chatě v lesích a já sem rád, že jsem ho zase někde objevil.Jinak k ději jako takovýmu...trefná satira na dnešní pracovní podmínky.Místy skvělá atmoška a finální masakr.Já sem byl spokojenej, sice bych uvítal víc akce, ale dialogy jsou naštěstí tak dobré, že je oželíte.Plus ten magor s tim Red Bullem....prostě špice.75%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skloubení žánrů Komedie a Horor je složité natočit, ale O'Connellovi se to povedlo skvěle. Film má vyvážený humor i dostatek krve, takže si není příliš na co stěžovat. Prvních 50 minut nám režisér servíruje solidní buddy gagy, které v přítomnosti velmi sympatických postav fungují náramně. Vede Amanda, která zaujme svým sex appealem, Tim svými nadávky a zajímavými slangy.. Báám Snap! a role strážnika, o kterém stačí říct, že je Black a o zábavu je vystaráno. Závěrečný mini Gore Fest potěší nejedny hladové krky. Po všech těch unylých, artových, romantických a monotónních upířin za poslední 3 roky, tahle bezkonkurenčně vede. . Story 7/10, Atmosféra 6/10, Gore 7/10, Vizuál 7/10, Akce 5/10, Zábavnost 8/10=75% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama