Reklama

Reklama

Bloodsucking Bastards

Trailer 2

Evan to v poslední době nemá vůbec jednoduché. Jeho krásná spolupracovnice Amanda ho odkopla a vytoužené povýšení nepřišlo. Na jeho vysněné místo přijal šéf novou pracovní sílu, Maxe, který má dopomoct společnosti k vyšším výdělkům. Když se vše začíná hroutit, musí Evan sebrat veškerou sílu k tomu, aby zachránil své kamarády, než se jeho kariéra i život zvrtne ze slepé koleje... v jeho smrt. (TheDon)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (67)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak asi do 50 minúty sa film tváril, len ako komédia, nič nenasvedčovalo tomu, že bude mať hororové prvky, ale mal, potom to krvavo až splatterovský roztočil a ja som vrieskal blahom. Dôvod je taký, že mame tu hrdinu, ktorý je bojazlivejší, ale za záchranu svojej milej urobí všetko, je tu aj kráska, ktorá nám tiež ukáže par svižných chvatov, je tu aj kamarát, ktorý je trocha nad vecou a aj keď ide do tuhého, vie to otočiť na srandu, a nemôžem zabudnúť na strážnika, ktorý sa javí ako solídny tutmák, ale všetkým ukáže, že nemá rešpekt ani pred upírmi. Je to preveliká sranda, na tých dialógoch som sa veľmi bavil. Herecky to bolo tiež užasne, len príbeh mohol byť aj o niečo lepšie spracovaný. Je to svižné ( hlavne koniec), zábavné, herecky povedené a môžem povedať, že je to jeden z tých lepších filmov o upíroch, čo sa týka novšej tvorby. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nesedlo. Tenhle kousek nefunguje ani jako horor ani jako komedie. Sice se ke konci trocha krve prolije, ale to předchozí dění rozhodně nezachrání. Co se týče humoru, tak ten šel mimo mě a povětšinou tenhle humor působí spíš trapně. Sice se tam pár vtipnejch scén i hlášek najde, ale ten poměr je strašně nevyrovnanej. Nuda ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Fajnová hororová komedie, za každou aspoň dobrou jsem rád. Bloodsucking Bastards mají fajn herce v zábavně otaggovaných postavách a super finále, bohužel začátek není horor, což by vůbec nevadilo, bohužel ani moc komedie, takže mě nebavil dost no to, abych se zasmál. Dost škoda. V rámci upírské HK Bastardi scénáristicky nestíhají loňské Temnoty, přičemž kvalitativně bych je přiřadil třeba ke Smithovu workshopu Izolace, ale to už zase trochu jinde jsme. Dá se to, ale pecka do total výsměchu to není. 75% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejvíc to na mě působilo jako nemastný neslaný americký pokus o suchý anglický humor. A je to škoda, protože upírská tématika patří k mým oblíbený, herci byli fajn a ta trocha řezničiny měla také něco do sebe. Jen to šlo všechno okolo mě velkým obloukem. Netvrdím, že jsem se ani jednou nezasmál, ale čekal jsem mnohem víc. 40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vtipné už od začiatku, hororové až v druhej polovici. Dejovo ide síce o jednoduchší snímok, ale zase je príjemne humorne odľahčený, či už niektorými situáciami v kancelárii, alebo samotnými postavami. Páčil sa mi hlavne Evanov flegmatický flákačský kolega, ten nemal chybu. Koniec prekvapil peknými maskami a hektolitrami krvi priam až splatterovej úrovne. V tomto smere palec hore. Vidím to na silný priemer a solídnu upírsku záležitosť. 65/100 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama