Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ono se sice říká, že se nemá srovnávat knížka s filmem, ale já si tady v tom případě prostě nemůžu pomoct. Knížku jsem poprvé četla zhruba před pěti lety a navodila ve mě úplně úžasnou vánoční atmosféru, všechny ty tří příběhy byly prostě kouzelné a vánoční a plné sněhu a já se k té knížce o Vánocích, už několik let, hrozně ráda a opakovaně vracím. Představte si tedy mé nadšení, že se letos budu moct podívat i na její filmové zpracování - a byla to skutečně ledová sprcha. Dokázala bych pochopit, že bylo potřeba nějaké detaily vynechat či přepsat, ale proč přepisovat úplně všechno? Nemělo to žádné kouzlo, žádná vánoční atmosféra na mě nedýchla, prostě nic. A je to fakt škoda promrhaným materiálem, ten film mohl mile zahřát u srdce, kdežto tyhle vypůjčené postavy v jiných příbězích se mnou nic nezmohly. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

I'm sorry, but no. Prostě ne. Jako mám asi středně-věkovou-pedo-krizi-crush na Isabelu, to se klidně přiznám, a Shameik Moore pro mě navždycky bude Miles Morales, takže osazenstvo fakt jakože snesu, ačkoliv si nemyslím, že Stuart měl bejt teda černoch, ale... prostě ne. Napsaný je to tak jakože absolutně nijak, respektive víc klišé už to bejt nemohlo (což mi nevadí, ale klišé klasika z toho prostě nebude), scénaři se nepodařilo naroubovat aspoň trochu kreativity nebo originality, dialogy může člověk, kterej viděl aspoň jeden vánoční film, skoro předvídat... a já prostě nevím, víc ochuzenej předvídatelností jsem se ještě necejtil, a to prosím osobně kýč a klišé jednoduše miluju. Ty dvě hvězdy si dovolím přihodit opravdu jen za casting - herci imho utáhnou mnohem víc, než tuhle sračku, kterou do deseti dnů zapomenu, že jsem viděl. Jacob Batalon, Kiernan Shipka a hlavně Odeya Rush pro mě příjemný překvapení za dvě * ()

Reklama

jayman 

všechny recenze uživatele

Snaha o kultovosť z toho filmu úplne kričí - svedčí o tom soundtrack, záverečné titulky a niekoľko prvkov, ktoré viac (organ) či menej (bohoslužba) fungujú. Ale to nič nemení na fakte, že ide o crossover Love Actually a netflix produkcie môže fungovať len u ľudí, ktorí britský masterpiece nevideli. Okrem toho snímok absolútne nevie akčné scény, scenár je priehľadný a dialógy jednoduché. Casting a production design je ale svieži, takže to nejde úplne znenávidieť. Keď rozmýšam nad hodnotením, hovorím si, že by som bol schopný to vidieť ešte raz, takže sa prikláňam k trom. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Film podle knížky, která se stala hitem. Klasická Greenovka, od které víte že máte čekat romatiku a náctileté. Knihu jsem četla, ale za srdce mě nechytla. Film se mi líbil o poznání víc, nejen kvůli výběru herců. Je to milé, nenáročné, ale rozhodně je to film, který stejně jako kniha spadá do kategorie neurazí, nenadchne. Nejen pro náctileté příjemná oddechovka. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Let It Snow" bude jednoznačne najslabším článkom medzi adaptáciami kníh Johna Greena. Viac menej ide o veľmi jednoduchý koncept, kde máme veľmi jednoduché príbehy. Obohatené o čaro Vianoc, čo im dokáže niečo pridať, no nemôžem povedať, že moc. Je to veľká dávka klišé a všetky tieto príbehy už poznáme a vieme ako budú pokračovať. No chceme reálne s týmito postavami aj tráviť čas? Myslím si, že sú tu lepšie postavy a niektoré príbehy majú svoje momentky. Najlepšie časti filmu sú vtedy, keď sa do filmu dostáva komédia. Vtedy sa film dvíha. Ako napríklad návrat rodičov, vyhodený telefón alebo finálne stretnutie s agresívnymi bratmi. To ma dokázalo celkom príjemne pobaviť. Vizuálne je film okey, herecky je to zvládnuté okey. Soundtrack je miestami lepší, miestami slabší. Nemôžem povedať, že sú tam hrozné skladby, no sú tam také, ktoré úplne nefungujú. Atmosféra je príjemne vianočná a jednotlivé vzťahy celkom fungujú. Neviem čo viac mám o tom ani povedať. Je to proste všetko film, ktorý spadá do kategórie okey. Je to celkovo pozerateľné, no nič reálne zaujímavé alebo inovatívne v tom nie je. Neviem čo viac o tom povedať. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Reklama

Reklama