Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zrovna první a regulérně tu nejlepší z trojice adaptovaných povídek podělali nejvíc a namísto sympatického Stuarta tam šoupli otravného černého rappera. Obecně ta milá jednoduchost předlohy s důrazem na drobnosti je pryč a tvůrci z toho udělali přehnanější a paradoxně tím tuctovější prcičkovskou vánoční romanťárnu s důrazem na ty prcičky víc než na vánoční atmosféru. Film má ale jedno ohromné plus - casting postav. Isabela Moner, Odeya Rush, Kiernan Shipka - smrtící kombo, které s přehledem utáhne i jinak poněkud tuctovej film. ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Prečerancos aji ty pojebane děcka aji přyběh aji ten snich fšecko je prečerancos (zle po cigansky). Pry Lazka nebezka pro zpovykane tynejdžry. Ha ha a kaj? Jedna hvjezda jen za Izabelu na keru se aspoň fajně čuči a za alobal na pale (kery isto chranil před nakažlivu debilitu všech miztnich akteru), ale jinak z tim andre bul tě džas! Zdař buch! ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Četla jsem i předlohu k filmu, která také není zrovna nic moc, ale rozhodně je to lepší než film. Bohužel to takhle bývá skoro vždy. Mrzelo mě, že tvůrci zaměnili pohlaví některých postav, vzali tomu veškeré kouzlo z té knihy, dokonce i zaměnili jejich povolání, úplně vynechali Sturbucks, což je velká podstata filmu. Hodně tam toho chybělo a bohužel jsem nemohla srovnání s knihou nedělat.Trochu mi na filmu nevyhovovalo, jak to přeskakovalo z jednoho na druhého, měla jsem trochu potíže zorientovat se kdo je kdo a kdo se s kým co. Za mě je to velké zklamání. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Let It Snow" bude jednoznačne najslabším článkom medzi adaptáciami kníh Johna Greena. Viac menej ide o veľmi jednoduchý koncept, kde máme veľmi jednoduché príbehy. Obohatené o čaro Vianoc, čo im dokáže niečo pridať, no nemôžem povedať, že moc. Je to veľká dávka klišé a všetky tieto príbehy už poznáme a vieme ako budú pokračovať. No chceme reálne s týmito postavami aj tráviť čas? Myslím si, že sú tu lepšie postavy a niektoré príbehy majú svoje momentky. Najlepšie časti filmu sú vtedy, keď sa do filmu dostáva komédia. Vtedy sa film dvíha. Ako napríklad návrat rodičov, vyhodený telefón alebo finálne stretnutie s agresívnymi bratmi. To ma dokázalo celkom príjemne pobaviť. Vizuálne je film okey, herecky je to zvládnuté okey. Soundtrack je miestami lepší, miestami slabší. Nemôžem povedať, že sú tam hrozné skladby, no sú tam také, ktoré úplne nefungujú. Atmosféra je príjemne vianočná a jednotlivé vzťahy celkom fungujú. Neviem čo viac mám o tom ani povedať. Je to proste všetko film, ktorý spadá do kategórie okey. Je to celkovo pozerateľné, no nič reálne zaujímavé alebo inovatívne v tom nie je. Neviem čo viac o tom povedať. Hodnotenie: C+ ()

MissSimm 

všechny recenze uživatele

Několik párů, několik příběhů o lásce, samozřejmě je vše vzájemně propleteno... co mi to jen připomíná...? Jo, je to nová Love Actually. Vylepšená o lesbický vztah a zaměřená na puberťáky. Všechny dějové linky jsou od začátku hrozně předvídatelné. Nic vás nepřekvapí. Ale i přes to všechno... se mi film líbil :) tak 3-4 hvezdičky :) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)

Reklama

Reklama