Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zrovna první a regulérně tu nejlepší z trojice adaptovaných povídek podělali nejvíc a namísto sympatického Stuarta tam šoupli otravného černého rappera. Obecně ta milá jednoduchost předlohy s důrazem na drobnosti je pryč a tvůrci z toho udělali přehnanější a paradoxně tím tuctovější prcičkovskou vánoční romanťárnu s důrazem na ty prcičky víc než na vánoční atmosféru. Film má ale jedno ohromné plus - casting postav. Isabela Moner, Odeya Rush, Kiernan Shipka - smrtící kombo, které s přehledem utáhne i jinak poněkud tuctovej film. ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Prečerancos aji ty pojebane děcka aji přyběh aji ten snich fšecko je prečerancos (zle po cigansky). Pry Lazka nebezka pro zpovykane tynejdžry. Ha ha a kaj? Jedna hvjezda jen za Izabelu na keru se aspoň fajně čuči a za alobal na pale (kery isto chranil před nakažlivu debilitu všech miztnich akteru), ale jinak z tim andre bul tě džas! Zdař buch! ()

Reklama

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Teenage Láska nebeská. Hrozně povedené, vtipné, krásné příběhy a samozřejmě šťastné konce, protože jsou přeci Vánoce. Snímek se odehrává v jeden jediný den, v ten vánoční. Kdyby se to vlastně neodehrávalo o Štědrý den, tak je to totální nuda, ale takhle je to milé a hlavně vtipné. Každého trápí jiné problémy a kdy jindy je vyřešit, než právě o Vánocích. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na vánoční Netflix komedii slušné a méně kýčovité než jiné jejich tituly. Moc tu nefunguje povídkový styl Love, Actually a snaha provazovat příběhy, a to hlavně kvůli jejich nevyrovnanosti. 50% ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Podle vykecávání na začátku a na konci a prolínání několika příběhu to vypadá, že tu byla snaha o napodobeninu Lásky nebeské ve světě omladiny. Nepovedlo se. Neskutečná hovadina. Stupidní dialogy, nezajímavé příběhy, rádoby snaha o dojemné scény. Poslední dobou jdou romantické komedie Netflixu do hajzlu. Hlavně že nám poslal do háje topserialy 😁 ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)
  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)

Reklama

Reklama