Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Prečerancos aji ty pojebane děcka aji přyběh aji ten snich fšecko je prečerancos (zle po cigansky). Pry Lazka nebezka pro zpovykane tynejdžry. Ha ha a kaj? Jedna hvjezda jen za Izabelu na keru se aspoň fajně čuči a za alobal na pale (kery isto chranil před nakažlivu debilitu všech miztnich akteru), ale jinak z tim andre bul tě džas! Zdař buch! ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna tenhle "novodobý" vánoční film se nevydařil. Jeden velký slaďák, plný všech možných i nemožných klišé. Všichni se se všema vykousnou a všechno je růžové a zalité sluncem. Aniž bych to cíleně sledoval, tak mě okamžitě praštila do nosu ta hypersupermega korektnost. Je libo tlustého rákosníka, cool černouška nebo dvě lesbičky? No jo, tady je to všechno. A tak hrozně okatě. Fujky. Čekal jsem od toho něco ve stylu Snídaňového klubu, ale spletl jsem se. Jo a nesmím zapomenout na borce, kterému celý film krvácí bradavka. 1+* ()

Reklama

ryccoly 

všechny recenze uživatele

Klasicky přeslazené teenagerovské "drama" s bohužel hodně nereálnými milostnými příběhy. Ale když si k tomu přidáte tu úžasnou vánoční atmosféru a celkem příjemný soundtrack, dá se to vnímat trochu pohádkově. Příjemně mě překvapilo herecké obsazení, hlavně úžasná Joan Cusack. Od předlohy se příběhy sice celkem liší (srdce mi trhá hlavně destrukce příběhu Stuarta a Julie), ale film zachovává hlavní myšlenku knihy. A to je moc dobře. Je to vlastně celkem milá vánoční oddychovka k hrnku kakaa a talíři cukroví. ()

Terka_127 

všechny recenze uživatele

Teenage Láska nebeská. Hrozně povedené, vtipné, krásné příběhy a samozřejmě šťastné konce, protože jsou přeci Vánoce. Snímek se odehrává v jeden jediný den, v ten vánoční. Kdyby se to vlastně neodehrávalo o Štědrý den, tak je to totální nuda, ale takhle je to milé a hlavně vtipné. Každého trápí jiné problémy a kdy jindy je vyřešit, než právě o Vánocích. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že je to nějak extra vánoční film. Prostě tam dost sněžilo. Pouštěla jsem si to jen s malým očekáváním, chtěla jsem jen oddechovku a vánoce jsou pro mě vždycky plus. Líbil se mi příběh zpěváka a obyčejné holky, holka s mobilem, i ty lesbičky. Konec byl tak nechutně sladkej, že ač musím uznat, že jsem se většinu stopáže příjemně bavila, tak čtyři hvězdičky tomu prostě nedám. 3,5* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)
  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)

Reklama

Reklama