Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kdo tuhle vánoční procházku přirovnává ke dvacet let starým teenagerským komediím, ten je nikdy neviděl - nebo si je nepamatuje. Adekvátně sváteční jiskry, pár upřímných citů z náhodných setkání a i pár skutečně vydařených žertů, na které budu rád a dlouho vzpomínat. Mnohem umírněnější, hladivější a obecně náladově přívětivější, než jsem po upoutávce čekal. A Liv Hewson samozřejmě v nejvděčnější roli, jako víceméně vždy, když se potichu někde objeví. ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Snaha o kultovosť z toho filmu úplne kričí - svedčí o tom soundtrack, záverečné titulky a niekoľko prvkov, ktoré viac (organ) či menej (bohoslužba) fungujú. Ale to nič nemení na fakte, že ide o crossover Love Actually a netflix produkcie môže fungovať len u ľudí, ktorí britský masterpiece nevideli. Okrem toho snímok absolútne nevie akčné scény, scenár je priehľadný a dialógy jednoduché. Casting a production design je ale svieži, takže to nejde úplne znenávidieť. Keď rozmýšam nad hodnotením, hovorím si, že by som bol schopný to vidieť ešte raz, takže sa prikláňam k trom. ()

Reklama

as-minor 

všechny recenze uživatele

Trpieť sa dá mnohými spôsobmi, lež niektoré sú účinnejšie. Áno, Netflix zvolil ten efektívnejší! Nerozumiem miestnym pokusom porovnávať neporovnateľné. Toto nie je v žiadnom prípade novodobá a ešte k tomu teenagerská Love Actually. Ak sa niekomu podarilo kvalitatívne napodobniť skvelú Love Actually, tak to boli jedine Poliaci s ich filmom Listy do M. V tomto prípade sa jedná len o bezduchú dramédiu bez emočnej odozvy s veľkolepým oslavným „klišoidným” tanečným záverom. P.S. Teta „odťahovačka” sa zrejme obalila alobalom, pretože všetci naokolo jej prišli ako retardovaní ufóni v zadebnenom mestečku a bála sa o svoju zdravú myseľ, aby sa jej nezhostili tamojší paraziti. 2. P.S. A tie vzťahy, ktoré vznikali ako na bežiacom páse! To malo byť čo? ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Podle vykecávání na začátku a na konci a prolínání několika příběhu to vypadá, že tu byla snaha o napodobeninu Lásky nebeské ve světě omladiny. Nepovedlo se. Neskutečná hovadina. Stupidní dialogy, nezajímavé příběhy, rádoby snaha o dojemné scény. Poslední dobou jdou romantické komedie Netflixu do hajzlu. Hlavně že nám poslal do háje topserialy 😁 ()

estik97 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí to označuje jako nové Love Actually, pro mě to absolutně není nic podobného. Očekávání jsem měla málo, ale bohužel to dopadlo ještě hůř než jsem čekala.. Spíše taková slaďárna pro teenagery, nemá to moc charakteru, vyloženě oddychovka u které děláte spoustu dalších věcí.. škoda, těšila jsem se na Kiernan a vlastně z toho moc nebylo.. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)

Reklama

Reklama