Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (287)

ilemas

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, tudíž nehodnotím. Nechápu, když někdo dá odpad 1,2,3,4 proč ještě leze na Vánoční kameňák ? Pochybuji, že to spousta hodnotících vůbec viděla, dávají odpad už z recese. Zajímavé je, že jsou vyprodané kinosály což u trapárny Star Wars nejsou. Že by byl kameňák nakonec lepší než Hvězdné války? A proč, když jsou všechny Kameňáky samej odpad se pro velký úspěch točí další díly? Už se těším na Kameňák 7 !!! Reklama na bilboardu v Babovřeskách. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak Kameňák čtyřka už byl špatný a čekal jsem, že se Vánoční speciál ponese ve stejném duchu a myslím, že ten klesl ještě o stupínek níže. Film není vůbec vtipný. Zdejší "vtipy" jsou založený pouze na sexuální narážky a to sráží film ještě do větší propasti, protože to je hodně trapný, místo toho, aby se člověk u toho nějakým způsobem pobavil. Vůbec mě to nebavilo. Nechápu, jak se k tomu herci z původních kameňáků od Trošky nechali upsat. ()

Reklama

M.E.K.Y odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je lidově kameňák? Druh vtipu, anekdota, humor... asi jsem slepý a hluchý, ale za 90 minut jsem na nic podobné ani zdaleka nenarazil. A to je sakra průser, jestliže si film zakládá pouze na tom a ani to nefunguje. Je to hloupé a zdegenerované, ale takové filmy si asi současná doba žádá. K pláči, ale je to tak! Česká herecká (j)elita rovněž nezklamala. Společně s Vorlíčkovou Saxanou 2 nejhorší české filmy poslední půl dekády. Závěr? Zdendo, hluboce se ti omlouvám, na tvoji původní trilogii kameňáků budeme ještě rádi vzpomínat! ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Byla velká chyba si myslet, že nic horšího než třetí a čtvrtý Kameňák už natočit nejde. Marně jsem doufal, že bude Vánoční Kameňák alespoň trochu na úrovni a nabídne ne tak trapnou podívanou, jaké jsme byli svědky u předchozích dílů. Tvůrcům se však povedlo laťku trapnosti zase o kousek posunout. Co tohle jako má být? To už se snad všichni plně zbláznili? Tohle by nikdo soudný v životě nevypustil mezi lidi. Absolutní vrchol nevkusu, herecké výkony level 0, neustálé přehrávání a totálně nesmyslné scény. Nenašla se ani jedna pasáž, která by nepůsobila extrémně trapně. Upřímně jsem se místy za herce dost styděl. V zájmu psychického zdraví diváků bych doporučoval nechat značku Kameňák hezky spinkat a dál tak netrýznit českou kinematografii. Jak by řekla stará Kropáčková, bída a utrpení, nemám absolutně co hodnotit. 0/10. ()

Merkin odpad!

všechny recenze uživatele

Na dobrých kaneňácích se dal postavit pevný základ prvního a možná i druhého dílu. Ale vtip a důvtip nejsou nevyčerpatelné a s tím, jak se bortil humor a ztrácela se jakás takás úroveň, sesouval se celý štáb do údolí trapnosti a bezduchosti. Něco tak laciného a zcela nekorektního jsem už dlouho neviděla. Z toho už se ven nedostanou! ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)

Reklama

Reklama