Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (286)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Byla velká chyba si myslet, že nic horšího než třetí a čtvrtý Kameňák už natočit nejde. Marně jsem doufal, že bude Vánoční Kameňák alespoň trochu na úrovni a nabídne ne tak trapnou podívanou, jaké jsme byli svědky u předchozích dílů. Tvůrcům se však povedlo laťku trapnosti zase o kousek posunout. Co tohle jako má být? To už se snad všichni plně zbláznili? Tohle by nikdo soudný v životě nevypustil mezi lidi. Absolutní vrchol nevkusu, herecké výkony level 0, neustálé přehrávání a totálně nesmyslné scény. Nenašla se ani jedna pasáž, která by nepůsobila extrémně trapně. Upřímně jsem se místy za herce dost styděl. V zájmu psychického zdraví diváků bych doporučoval nechat značku Kameňák hezky spinkat a dál tak netrýznit českou kinematografii. Jak by řekla stará Kropáčková, bída a utrpení, nemám absolutně co hodnotit. 0/10. ()

MessiM odpad!

všechny recenze uživatele

Bezmoc, zděšení... kvalita obsahu je úplně někde hluboko v prdeli. Náladu adventních trhů staví na vibrátorech a kondomech, zápletku na obnově nevěstince od náboru prostitutek a politickou satiru na imitaci prezidenta Miloše Zemana. Nesnáším hlasitý smích herců, jako by vám chtěli říci, že je to právě teď vtipné. V Kameňáku to máme i s hudebním předělem. Sakra, vždyř režii dělal docela erudovanej člověk, ale ono to asi nejde... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Shlédnuto v kině. Původní trilogii mám moc rád. Prostě taková bláznivá Troškovina. Ta trilogie je složená ze skvělých vtipů. Nechápu proč to má tolik odpůrců, no, nevadí. Čtvrtý díl už nebyl veden Troškou, tak jsem byl zklamán, na průměr a slabé 3 hvězdy jsem to teda nakonec dal. Tenhle pátý díl není o moc lepší jak čtvrtý, možná je víc normálnější. Čtvrtý byl špatný v tom, že měl ohrané a zkopírované vtipy. Zato, tento Vánoční Kamenák si na nic nehrál, ikdyž vtipy moc nefungovali, ale zasmál jsem se o něco více. Herecká sestava je furt dobrá, ikdyž to není už ono. Další díly bych už radši vynechal. Ale na zabití a odreagování večera to nebylo úplně nejhorší. Lepší průměr. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak, ako tu už niektorí naznačili, ľudia tu odpadujú hlava nehlava, len kvôli názvu Kameňák. A potom zase hlava nehlava dávajú pseudointeligentné komentáre a 5 hviezdičiek na 115. obohraný marvelovský príbeh. Trochu sebareflexie mládež. Nie je to žiadny skvost a mnoho situácií je aj trápnych. Ale niektoré vtipy sú podarené a hoci aj známe, sú dobre zahrané. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V tomto případě bych doporučoval pravidlo" UKAŽ (lístek) A PAK PIŠ... To mě zajímalo jestli si tohle můžou dovolit na amerických UMD... Né tady si dělá každej co chce. Hold jsme v Čechách... vředu Evropy. Množství odpadů na m² bohužel dokazuje. Co jsme za vše hanící, závistivé, namyšlené blbce. Co dávají odpady jen z principu... Fakt jsem hrdej na to že jsem Čech, jup jup ja... Ale počkat! Nejsem! :D DÍKY BOHU! ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Autobus, kterým Julča (Kristýna Hrušínská) přijíždí do Kameňákova, je Ikarus E91, patřící dopravci DPP, vyrobený v roce 2003 a sešrotovaný roku 2020. (JLanovkar)
  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích se ještě objeví jedna scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama